Entertainment

Nieuw seizoen Selling Sunset start in april op Netflix

22 maart 2022 18:28
De cast van Selling Sunset Beeld © NINO MUNOZ/NETFLIX

Met twee edities van 'De Bachelor' en een nieuw seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' op komst, is de agenda van realityliefhebbers al aardig gevuld. Maar binnenkort is het noodzaak om nog meer tijd vrij te maken. In april gaat namelijk het vijfde seizoen van 'Selling Sunset' van start op Netflix.

Markeer 22 april alvast in de agenda, want dan keren Christine en co terug met nieuwe afleveringen. Er wordt opnieuw iemand aan de cast toegevoegd: Chelsea Lazkani, helemaal links op de foto. Volgens Chelsea wordt het seizoen 'iets wat je nooit eerder op televisie hebt gezien'. Net zoals het vorige seizoen lijkt het dus steeds meer te gaan om de dramatische verhaallijnen en minder om het daadwerkelijk verkopen van peperdure villa's in Los Angeles.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit zijn de Selling Sunset-makelaars die je niet in de serie ziet

Eén verhaallijn om naar uit te kijken is die over de stormachtige van Oppenheim Group-oprichter Jason en Chrishell Stause. Aan het einde van seizoen vier wordt bekend dat de twee een setje zijn, maar nog voor de opnames van het vijfde seizoen waren afgerond, strandde de relatie al. Hoe dat precies afliep, en of de twee nog prima kunnen samenwerken, is vanaf 22 april te zien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chrishell Stause en Jason Oppenheim uit Selling Sunset alweer uit elkaar

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore