Entertainment

Diana Ross headliner op North Sea Jazz Festival

22 maart 2022 11:50 Aangepast: 22 maart 2022 12:22
Diana Ross Beeld © ANP

Diana Ross (77), Erykah Badu (51) en Nile Rodgers (69) & CHIC zijn toegevoegd aan het programma van NN North Sea Jazz 2022. Ook Lianne La Havas (32), Robert Glasper (43) en Thundercat (37) treden op tijdens het Rotterdamse festival. NN North Sea Jazz Festival vindt dit jaar van 8 tot en met 10 juli plaats in Rotterdam Ahoy.

De Amerikaanse soulzangeres Diana Ross is de headliner op vrijdag 8 juli, Nile Rodgers en zijn band sluiten af op zaterdag 9 juli. Ook Erykah Badu is te zien op zaterdag. Voor zondag was eerder Alicia Keys al bevestigd, nieuwe toevoegingen op die dag zijn onder meer Thundercat en New Cool Collective, laat de organisatie dinsdag weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Alicia Keys en Gregory Porter te zien op NN North Sea Jazz

Het festival wordt op 7 juli geopend met een concert van John Legend. Kaarten daarvoor zijn al uitverkocht. Jazzpianist en -componist Herbie Hancock is tijdens de 45e editie de zogenoemde 'artist in residence' en geeft meerdere concerten tijdens het festival. NN North Sea Jazz kon de afgelopen twee jaar vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

John Legend maakt genderneutrale beautylijn

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore