Entertainment

Kylie Jenner deelt speciale video voor pasgeboren zoon

21 maart 2022 21:48
Travis Scott en Kylie Jenner Beeld © ANP

Dat Wolf Webster, de zoon van Kylie Jenner (24) en Travis Scott (30), in een warm nest is geboren, blijkt wel uit de video die Kylie vandaag deelt. In het filmpje is te zien hoe familieleden uitkijken naar de komst van de kleine.

"Ik heb het moeilijk gehad en dat wilde ik met jullie delen"

De video, getiteld To Our Son, duurt ruim 9 minuten en laten een groot deel van de zwangerschap zien: van de zwangerschapstest en het nieuws delen met Travis tot de babyshower en de geboorte van Wolf. De 4-jarige Stormi speelt ook een grote rol in de video. Ze lijkt ernaar uit te kijken om een grote zus te worden en wordt regelmatig gefilmd als ze de buik van haar moeder kust. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner heeft het 'mentaal moeilijk' na geboorte zoontje

De realityster vertelde onlangs op social media dat ze het 'mentaal, fysiek en spiritueel' niet makkelijk heeft na de geboorte van haar zoon. "Ik heb het nu moeilijker dan na de geboorte van mijn dochter. Het voelt gewoon gek", zegt ze. "Ik heb het moeilijk gehad en dat wilde ik met jullie delen."

Ook richtte de beauty-ondernemer zich tot andere moeders die zich wellicht in haar situatie herkennen. "Het is oké als het even niet goed gaat. Vrouwen moeten stoppen zichzelf onder druk te zetten omdat we het idee hebben dat we binnen een aantal weken na de bevalling weer de oude moeten zijn, zowel fysiek als mentaal."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner hint op huwelijk met diamanten ring

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore