Ga naar de inhoud
Entertainment

Birgit Schuurman zegt sorry na 'voice-shamen' Marc-Marie Huijbregts: 'Inderdaad niet tof'

Birgit Schuurman en Marc-Marie Huijbregts Beeld © ANP

Birgit Schuurman (42) heeft haar excuses aangeboden aan Marc-Marie Huijbregts (57) voor opmerkingen die ze in een eerder interview maakte over zijn stem. Op Instagram schrijft Birgit nu dat haar opmerking 'niet tof' was. En daarvoor zegt ze sorry.

"Niet sjiek om iemand af te vallen op een punt waar hij zelf niets aan kan doen"

Wat heeft Birgit dan precies gezegd? In een eerder interview met LINDA. heeft Birgit gezegd dat ze het niet zo aantrekkelijk vindt als een man een stem heeft zoals Marc-Marie.

In zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets reageert de cabaretier op deze uitspraken van Birgit. Het kwam ter sprake nadat Marc-Marie vertelde dat hij het soms zo raar vindt dat hij een interview met iemand leest en dat het dan ineens over hem gaat. "Dat vind ik superstom", aldus de cabaretier.

Over de uitspraak van Birgit zegt hij: "Dat vind ik voice-shaming. Dat is helemaal niet leuk. Ik ken haar helemaal niet. Laat me gewoon uit je fucking leven, Birgit Schuurman. Het is goed met je."

Marc-Marie
lees ook:
Marc-Marie Huijbregts beschuldigt Birgit Schuurman van voice-shaming

Op Instagram Stories neemt Birgit nu de moeite om te reageren op de uitspraken van Marc-Marie. Ze schrijft dat ze zondagavond een persoonlijk bericht naar Marc-Marie. In eerste instantie wist de actrice niet waar de cabaretier het over had. 'Maar ik herinnerde me toen dat ik inderdaad zoiets had gezegd met betrekking tot wat ik wel of niet aantrekkelijk vind qua stem.'

Birgit 'kan niet anders' zeggen dan dat het 'inderdaad niet tof is' om zoiets te zeggen. 'Niet sjiek om iemand af te vallen op een punt waar hij zelf niets aan kan doen', schrijft ze. 'Dus mea culpa. Iedereen is anders en dat is maar goed ook', gaat Birgit door. 'Het is een les die ik mijn zoon altijd leer en dan houd ik mezelf er niet aan. Ik beloof beterschap!'