Ga naar de inhoud
Entertainment

Vriendin van Luca Borsato is 'doodmoe, overspannen en uitgeput'

Daisy Piras en Luca Borsato Beeld © Instagram: @luca_borsato

De vrolijke reiskiekjes van Daisy Piras (22), de vriendin van Luca Borsato (23), worden dit weekend op social media afgewisseld met serieuze berichten. Via Instagram Stories laat de voormalig 'Temptation Island'-deelnemer weten dat ze er even doorheen zit.

"Bijna een jaar geleden kwamen we erachter dat mama kanker had"

Aanleiding is de afslag naar Bilthoven op de snelweg. Die roept bij Daisy naar eigen zeggen 'zo veel stress en herinneringen' op. 'Bijna een jaar geleden kwamen we erachter dat mama kanker had en reed ik één, soms twee keer per week met haar naar het borstkankerziekenhuis in Bilthoven vanaf Groningen', schrijft Daisy.

De operatie die daarop volgt zorgt ervoor dat Daisy zeven uur lang in spanning zit tót ze het verlossende telefoontje in haar auto krijgt - want coronaregels in het ziekenhuis - dat alles goed is gegaan. 'Heb er oprecht een zware klap aan overgehouden', blikt ze terug op de periode.

Luca
Lees ook:
Luca Borsato laat arm vol tatoeëren met ontwerp van Daisy

De realityster vertelt dat ze zich 'zelden zo miserabel' heeft gevoeld als tijdens de vakantie waarvan ze hierboven een foto deelt. Toen Daisy de tijd nam om bij te komen tijdens de reis, kwam de klap. 'Ik was doodmoe, superoverspannen en uitgeput, gevolgd door maanden van veel huilen en niet mezelf zijn.'

Nog steeds voelt Daisy zich 'niet helemaal geweldig'. Daarnaast vreest ze voor de rustige periode die aanbreekt als haar stage er straks op zit. 'Eerlijk gezegd ben ik best wel bang dat ik dan weer in zo'n emotionele fase beland', onthult ze. 

Daisy's moeder is nog niet klaar met haar behandeltraject. 'Het wachten is nu op hersteloperaties en dat die kanker nooit meer terugkomt', sluit de realityster af.

Luca
Lees ook:
Luca Borsato lijkt geen last te hebben van een intimiteitsvacuüm