Ga naar de inhoud
Entertainment

Marc-Marie Huijbregts beschuldigt Birgit Schuurman van voice-shaming

Marc-Marie Huijbregts en Birgit Schuurman Beeld © ANP

Marc-Marie Huijbregts (57) is bepaald niet blij met een uitspraak die Birgit Schuurman (42) over hem heeft gedaan. In zijn podcast 'Marc-Marie & Aaf Vinden Iets' bespreekt de cabaretier een interview met Birgit, waarin de actrice iets zegt over zijn stem. "Dat is voice-shaming!" aldus Marc-Marie.

"Laat me gewoon uit je fucking leven, Birgit Schuurman"

In gesprek met zijn vriendin Aaf Brandt Corstius vertelt Marc-Marie dat hij het soms zo raar vindt dat hij een interview met iemand leest en dat het dan ineens over hem gaat. "Dat vind ik superstom", aldus de cabaretier.

"Mensen die ik nog nooit heb ontmoet", zegt Marc-Marie. Dan haalt hij als voorbeeld Birgit Schuurman aan, die uitspraken over hem deed waar Marc-Marie allesbehalve vrolijk van is geworden.

Marc-Marie
lees ook:
Marc-Marie Huijbregts deelt nare ervaring met bankmedewerker over zijn stem

Wat heeft Birgit dan precies gezegd? "Als ik dan een man ontmoet vind ik een stem wel belangrijk. Niet dat hij zo'n stem als Marc-Marie heeft", vertelt de theatermaker in zijn podcast. "Dat vind ik voice-shaming. Dat is helemaal niet leuk. Ik ken haar helemaal niet. Laat me gewoon uit je fucking leven, Birgit Schuurman. Het is goed met je."

Marc-Marie ziet graag dat mensen niet meer over andere mensen praten in een interview. "Daar moeten mensen mee ophouden. Ze moeten gewoon doorgaan met hun eigen leven en daar niemand in betrekken."

Marc-Marie
lees ook:
Marc-Marie Huijbregts weet hoe inbrekers binnenkwamen