Ga naar de inhoud
Entertainment

Outfit Edsilia in ICSYV zo strak dat ze vastzit in haar stoel

I Can See Your Voice Beeld © I Can See Your Voice 18-03-2022

Wie van de zeven kandidaten in 'I Can See Your Voice' kan er echt zingen? En wie doet er maar alsof? Een staande ovatie zit er in ieder geval voor Edsilia Rombley (44) niet in deze week. De zangeres zit namelijk volledig ingesnoerd in haar outfit en kan niet meer opstaan uit haar stoel.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de meest recente aflevering van I Can See Your Voice.

"Alles zit strak en dat weet je"

Het is vrijdagavond aan Mart Hoogkamer en zijn fan Melissa om de gouden keeltjes te ontdekken. Hij krijgt daarbij hulp van een panel bestaande uit Danny de Munk, Fred van Leer, Marieke Elsinga en Edsilia Rombley. Allemaal zien ze er weer uit om door een ringetje te halen, maar laatstgenoemde krijgt nog even een speciale vermelding van presentator Carlo Boszhard. "Je ziet er prachtig uit, maar kun je er ook prachtig en vrij in bewegen?" vraagt hij zich hardop af. "Dit is heel gemeen, Carlo", antwoordt de zangeres. "Alles zit strak en dat weet je."

Haar outfit showen lukt dan ook niet, tot groot plezier van haar medepanelleden. "Edsilia heeft aan ons gevraagd of we andere stoelen hadden. Wil je even gaan staan? Dat is niet mogelijk, hè?" gaat Carlo door.

75-jarige
Lees ook:
75-jarige Hans verblijdt iedereen met zijn stem in I Can See Your Voice

De outfit van Edsilia is de hele aflevering een running gag. "Edsilia zit ook goed", concludeert de presentator voor de eerste ronde, die puur op gevoel is. Gebaseerd op die ronde vindt Fred dat Het Musical Talent het podium van de waarheid moet verlaten, want volgens hem staat ze 'te zoekend', een pose die Edsilia - uiteraard - maar even voor moet doen. "Je bent zo gemeen, Carlo", reageert ze op het verzoek. "Ga nou even staan, dan weten we allemaal dat die jurk strak zit", probeert de presentator het nogmaals. Uiteindelijk krijgt hij het voor elkaar en doet Edsilia zelfs nog even een dansje onder luid applaus voordat ze overgaan tot de orde van de dag: wie kan er zingen?

Bekende
Lees ook:
Bekende stem duikt op in I Can See Your Voice: 'Dit is Jamai!'

Als het even later de beurt is aan Het Musical Talent om te playbacken, zet Carlo Edsilia weer voor het blok. Hij vraag het publiek te gaan staan als ze denken dat ze daadwerkelijk kan zingen. Bijna iedereen staat op, behalve Edsilia... "Je vroeg het aan het publiek!" weet ze zichzelf eruit te redden.

Uiteindelijk weet Het Musical Talent, de 18-jarige May, het tot het duet met Mart te schoppen. May heeft een prachtige stem en bezorgt iedereen dan ook kippenvel.

I Can See Your Voice is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Of kijk de aflevering (alvast vooruit) bij Videoland.

Edsilia Rombley showt dansmoves in strakke jurk

00:32