Ga naar de inhoud
Entertainment

WIDM-fans opgelet! De Belgische versie is nu ook te zien in Nederland

De Mol België Beeld © ANP

Nu het seizoen van de Nederlandse 'Wie is de Mol?' tot een einde is gekomen, mol Everon Jackson Hooi (39) is ontmaskerd en winnaar Fresia Cousiño Arias (30) is gekroond, vallen fans misschien in een zwart gat. Maar niet voor lang, want de Belgische versie is nu ook in Nederland te streamen.

"De Mol België start zondag 20 maart met haar tiende seizoen"

Het was lange tijd niet duidelijk of Nederland mocht meegenieten met het mollenspel van de zuiderburen. Nu komt streamingdienst GoPlay met meer duidelijkheid: Nederland krijgt toegang tot de afleveringen en fans hoeven bovendien niet lang te wachten. Aanstaande zondag, 20 maart, is de aftrap van De Mol België. Het programma is dan ook meteen te volgen via GoPlay. Daarnaast zal NPO Start de uitzendingen elke maandagavond publiceren.

Derde
Lees ook:
Derde afvaller Wie is de Mol? blikt terug op exit: 'Baalde zó erg'

Een woordvoerder van NPO bevestigt dit en laat hierover weten: "De Mol België start zondag 20 maart met haar tiende seizoen. Deze afleveringen zijn ondanks eerdere berichten ook voor alle Nederlanders te zien op GoPlay. Daarnaast zijn de afleveringen ook wekelijks vanaf maandagavond te zien op NPO Start."

Wie
Lees ook:
Wie is de Mol?-afvaller baalt: 'Ik voelde het aankomen'

Tien weken lang vlogen de hints en theorieën je om de oren, maar het is nu echt voorbij: Wie is de Mol? seizoen 22. GTST-acteur Everon Jackson Hooi bleek degene die de groep wekenlang manipuleerde om zo zo veel mogelijk geld uit de pot te houden. En door het vertrouwen van Glen Faria te winnen, ging er ook nog eens vijfduizend euro uit de pot. Ook onze eigen Arno Kantelberg deed mee aan dit seizoen:

Eindelijk mag het: Arno deelt álle smeuïge details van WIDM

05:57