Ga naar de inhoud
Entertainment

Ashton Kutcher en Mila Kunis bedanken donateurs voor giften Oekraïne

Ashton Kutcher en Mila Kunis Beeld © ANP

Ashton Kutcher (44) en Mila Kunis (38) hebben via sociale media hun dank uitgesproken naar iedereen die geld heeft overgemaakt voor hun hulp aan Oekraïne, het land waar Mila geboren is. Het acteurskoppel stelde zichzelf ten doel om 30 miljoen dollar, omgerekend zo'n 27 miljoen euro, bijeen te krijgen om meerder organisaties in Oekraïne te helpen. En dat is hen gelukt.

"Meer dan 65.000 mensen hebben gedoneerd en we staan echt versteld van dat grote aantal"

"Meer dan 65.000 mensen hebben gedoneerd en we staan echt versteld van dat grote aantal. Hoewel dit natuurlijk niet het echte probleem oplost, zal onze gezamenlijke inspanning er wel voor zorgen dat mensen met een nu zeer onzekere toekomst hopelijk een zachtere landing krijgen," aldus Mila.

Mila
Lees ook:
Mila Kunis en Ashton Kutcher hebben 18 miljoen dollar opgehaald

Ashton vervolgt: "Ons doel mag dan bereikt zijn, maar we blijven doorgaan en alles doen wat we kunnen. Zodat alle liefde die door jullie wordt gegeven ook doorgegeven blijft worden aan de mensen in nood. Nogmaals ontzettend bedankt en blijf vooral doneren, niet alleen aan ons maar ook aan andere goede doelen. Dank, dank, dank. "

Mila
Lees ook:
Mila Kunis: 'Het voelt alsof een deel van mijn hart eruit is gerukt'

Onder de gulle donateurs zaten een aantal grote giften. Twee schenkingen van 2,5 miljoen kwamen anoniem binnen. Bekenden van Ashton uit de techinvesteerderswereld zoals Yuri Milner (2 miljoen), Geoff Ralston (500.000) en Gary Vaynerchuk (49.000) tastten ook diep in de buidel, evenals onder meer sterrenmanagers Scooter Braun (25.000) en Guy Oseary (100.000) en comedian Amy Schumer (10.000), zo is te zien op de GoFundMe-pagina.