Ga naar de inhoud
Entertainment

Mr. Frank Visser-kijkers vallen massaal over 'agressieve houding' buurman

Beeld © SBS6

In de aflevering van donderdagavond van 'Mr. Frank Visser doet uitspraak’ krijgt de rechter weer een pittige zaak voor de kiezen. Fadime en Marcel zijn in een fikse burenruzie beland doordat ze overlast hebben van elkaars huisdieren. Marcel verliest echter al snel de sympathie van de kijkers na een aantal opmerkelijke uitlatingen.

"Dan ga ik nu naar beneden met mijn honden en ik trap zo die tyfusdeur in en dan maak ik ze allemaal zelf af"

Marcel is helemaal klaar met de kippen van de buurvrouw. "Elke ochtend word ik wakker door die kippen. (...) Ik mag het misschien niet zeggen, maar op een gegeven moment zijn die kippen wel verdwenen", zegt hij. Hij vervolgt: "Ik heb de woningbouwvereniging, de gemeente en de politie gebeld. Toen zij zeiden dat ze mij niet kunnen helpen, zei ik: dan ga ik nu naar beneden met mijn honden en ik trap zo die tyfusdeur in en dan maak ik ze allemaal zelf af."

Fadime is zich echter van geen kwaad bewust. Volgens haar maken de kippen helemaal geluid en zijn de honden van Marcel juist het probleem. "Ze blaffen altijd in de nacht. Hij is altijd weg en dan laat hij zijn honden alleen, waardoor ze zoveel janken."

Doordat er weinig begrip voor elkaar is, wordt de situatie tussen de twee van kwaad tot erger. Zelfs zo erg dat Fadime inmiddels twee keer aangifte tegen hem heeft gedaan na bedreigende situaties. "Hij heeft hier tegen de deur staan schoppen."

Beestenboel
lees ook:
Beestenboel drijft buren tot waanzin in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Wonder boven wonder komt er uiteindelijk toch een overeenkomst waar beide partijen mee kunnen leven. Mr. Visser besluit dat de kippen en honden mogen blijven, maar dat Fadime en Marcel wel maatregelen moeten nemen om de overlast te beperken. Ook krijgen de twee een contactverbod.

'Explosieve'
lees ook:
'Explosieve' burenruzie in Mr. Frank Visser escaleert volledig

Veel kijkers zijn echter niet te spreken over het gedrag van Marcel. 'Wat een vreselijke man', tweet iemand. 'Waarom heeft Marcel de hele tijd zo’n agressieve houding?’ vraagt een ander zich af. Hieronder lees je meer reacties:

 

Geen
lees ook:
Geen schutting of erfgrens: extensions boosdoener Mr. Frank Visser

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Kijk de aflevering van deze week hier terug.