Ga naar de inhoud
Entertainment

Kosten rechtszaak Roddelpraat door fans gedekt

Dennis Schouten en Jan Roos Beeld © ANP

De crowdfundingsactie van Jan Roos (45) en Dennis Schouten (26) om de kosten van het proces dat Famke Louise (23) tegen de mannen aanspande te betalen, is gelukt. De makers van 'Roddelpraat' zamelden binnen een etmaal meer dan 27.000 euro in. Dit was het bedrag dat zij moesten betalen voor de proceskosten van zichzelf en Famke Louise.

"Anders wordt het een beetje lastig om dit vol te houden als iedere boze BN'ert een zaak begint"

Jan en Dennis verloren woensdag het kort geding dat Famke Louise had aangespannen. De zangeres eiste dat een YouTube-uitzending van hun juicekanaal Roddelpraat offline werd gehaald omdat Jan en Dennis ten onrechte suggereerden dat de zangeres door haar voormalige manager Ali B zou zijn misbruikt. Ook deelden ze een nooit uitgebracht liedje van de zangeres.

Crowdfundingsactie
Lees ook:
Crowdfundingsactie RoddelPraat levert in halve dag 20.000 euro op

De makers van Roddelpraat moeten nu flink in de buidel tasten voor de gemaakte advocaatkosten. "Een enorm bedrag en we hopen dat jullie ons willen helpen het bij elkaar te krijgen. Dus help ons de kosten te dragen, lieve mensen. Want anders wordt het een beetje lastig om dit vol te houden als iedere boze BN'ert een zaak begint."

Roddelpraat
Lees ook:
Roddelpraat heeft crowdfundingsactie gestart na verloren rechtszaak

Het is niet duidelijk wat de mannen gaan doen met het geld dat zij extra inzamelen.

Famke Louise sleept Roddelpraat voor de rechter: 'Gaat nergens over'

06:06