Ga naar de inhoud
Entertainment

Crowdfundingsactie RoddelPraat levert in halve dag 20.000 euro op

Jan Roos zag verlies in rechtszaak Famke Louise aankomen

01:32

De crowdfundingsactie van Jan Roos (45) en Dennis Schouten (26) voor de kosten van het proces dat Famke Louise (23) tegen de mannen aanspande, verloopt goed. De makers van 'RoddelPraat' zamelden binnen een halve dag al meer dan 20.000 euro in.

"Help ons de kosten te dragen, lieve mensen. Want anders wordt het een beetje lastig om dit vol te houden als iedere boze BN'er een zaak begint"

De twee hebben in totaal 27.000 euro nodig, zo schrijven ze woensdag op Instagram. Jan Roos en Dennis Schouten verloren woensdag het kort geding dat Famke Louise had aangespannen. De zangeres eiste dat een YouTube-uitzending van RoddelPraat offline werd gehaald omdat ze ten onrechte suggereerden dat de zangeres door haar voormalige manager Ali B zou zijn misbruikt.

Roddelpraat
Lees ook:
Roddelpraat moet video over Famke Louise van rechter offline halen

Ook deelden ze een nooit uitgebracht liedje van de zangeres. De makers van RoddelPraat moeten nu flink in de buidel tasten voor de gemaakte advocaatkosten. 'Een enorm bedrag en we hopen dat jullie ons willen helpen het bij elkaar te krijgen. Dus help ons de kosten te dragen, lieve mensen. Want anders wordt het een beetje lastig om dit vol te houden als iedere boze BN'er een zaak begint.'

Jan
Lees ook:
Jan Roos: 'Zojuist in elkaar geslagen voor mijn eigen huis'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore