Ga naar de inhoud
Entertainment

Anna Nooshin bijt van zich af na uitspraken Maxime Meiland

Maxime Meiland en Anna Nooshin Beeld © ANP

Om geen olie op het vuur te gooien hield Anna Nooshin (35) tot nu toe haar lippen stijf op elkaar over haar 'vete' met Maxime Meiland (26), maar in de podcast 'Geroezemoes' van roddelkoning Fawry not Sawry klapt de influencer nu volledig uit de school. "Dit voelde zó oneerlijk!"

"Nergens in dit gesprek is gezegd 'ik hou van' en 'love you'"

Om te begrijpen waar de twee onenigheid over hebben moeten we terug naar 2020, als de biografie van Martien Meiland in de boekschappen komt te liggen. In het boek komt ook dochter Maxime aan het woord, die begint over Anna en haar 'fake' noemt. 

De Meiland-telg was even daarvoor nog in een video van de influencer te zien, waar ze het nog gezellig hebben met elkaar. Maar in de biografie zegt Maxime het volgende: "Ik had een keer een interview met Anna Nooshin. Hele leuke meid, maar ze appte meteen: 'Ik hou van je!' En dan denk ik: meid, dat hoeft ook weer niet. (...) Hoe meer BN’ers in the picture willen zijn, hoe nepper ze zijn. Wij zullen dat nooit worden. Zijn we veel te nuchter voor."

Anna
Lees ook:
Anna Nooshin deelt haartransformatie: 'Heb het eindelijk gedaan'

"What the fuck was dat hè", roept Anna als Farja Farvardin, beter bekend als Fawry not Sorry, in zijn podcast Geroezemoes over het onderwerp begint. "Die vond ik zo kut, ik heb alle receipts, hè? Schat, ik heb gewoon alle appjes hier. Sorry, maar wat hier is gebeurd..." Anna laat vervolgens haar berichtjes zien, die Fawry hardop voorleest. "Nergens in dit gesprek is gezegd 'ik hou van' en 'love you'."

Maxime
Lees ook:
Maxime Meiland ziek onder de wol na aanzoek: 'Wel balen'

Anna besluit Maxime naderhand te confronteren, maar volgens de Chateau Meiland-ster is alles uit de duim gezogen. "Ik kreeg alleen maar dat artikel [over haar quotes in het boek, red.] doorgestuurd, en toen dacht ik alleen maar van: huh, waar staat dit, en dacht ik nog: misschien staat het wel helemaal niet zo in het boek, toen kreeg in dat boek in handen", aldus Anna.

"Snap je dat ik er zo fel op in ging?" vraagt ze zich hardop af in de podcast. "Want dit bedoel ik met framing in de media. Hier werd gewoon iets gezegd waarvan ik wist: ik heb gewoon nooit gezegd wat zij beweert, en dan word ik gepakt op iets waarvan ik het idee heb dat de media dat altijd graag zeggen: namelijk dat ik fake ben, niet oprecht of niet authentiek of whatever. Daarom dacht ik: dit is gewoon zo oneerlijk. (...) Ik weet niet wat deze meid allemaal dacht op dat moment."

Wat
Lees ook:
Wat is er aan de hand tussen Yvonne Coldewijer en Fawry not Sawry?

Hoewel de YouTuber in eerste instantie besluit wijselijk haar mond te houden, laat ze zich nu volledig gaan: "Het klinkt heel zielig als ik dit zeg, maar dit gebeurt me wel vaker. Om alles nou telkens weer tegen te spreken... Ik heb op een gegeven moment gedacht: ik focus me op de kleine kring die ik heb en waarvan ik weet dat ze heel puur zijn. Maar als je me nu vraagt naar Maxime Meiland, dat verhaal, ja... mijn god."

Eerder had Fawry ook Gordon te gast in zijn podcast. Waar hij allemaal over sprak zie je in onderstaande video:

Gordon volop aan het daten in Dubai: 'Hoop dat ik prins tegenkom'

02:31