Entertainment

'Vrienden Lil Kleine halen spullen weg uit grachtenpand'

16 maart 2022 04:12 Aangepast: 16 maart 2022 07:13

Hoewel Lil Kleine (27) na veertien dagen het Justitieel Complex Zaanstad in Westzaan mocht verlaten, lijkt het er niet op dat de rapper naar zijn huis aan de Amsterdamse grachten is teruggekeerd. Volgens 'De Telegraaf' zouden vrienden van Jorik Scholten, zoals zijn echte naam luidt, de afgelopen dagen spullen hebben opgehaald uit het appartement waar hij voorheen met verloofde Jaimie Vaes (32) en hun zoontje Lío woonde.

Deze vrienden zouden zijn spullen hebben opgehaald om te voorkomen dat 'Kleine' alsnog contact zoekt met Jaimie en zelf langskomt om dingen te halen. Jaimie zou, ondanks eerdere berichten dat ze naar Ibiza zou zijn vertrokken, ook nog steeds in Amsterdam zijn. Ze werd door meerdere mensen gezien op een terras in Amsterdam-Zuid, met haar zoon Lío.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jaimie Vaes reageert voor het eerst op mishandeling Lil Kleine: 'Enorm veel liefdesverdriet'

Jorik zou zijn vrienden gezegd hebben in behandeling te gaan voor zijn gedrag. Of dat alleen over zijn agressie gaat of dat dat ook zijn verslavingen behelsd is niet bekend.

De raadkamer van de rechtbank in Amsterdam besliste maandag dat Lil Kleine's voorarrest onder voorwaarden wordt geschorst. De rapper werd vorige maand opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jamie Vaes. Hij zou het hoofd van Vaes tussen een autodeur hebben geklemd. Na drie nachten in de cel kwam hij aanvankelijk vrij, maar het Openbaar Ministerie ging in hoger beroep omdat er voldoende ernstige redenen waren om hem langer vast te houden. Daarop volgde een zitting bij de raadkamer, die oordeelde dat de rapper nog veertien dagen langer vast moest zitten.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Mart Hoogkamer en Donnie keuren gedrag Lil Kleine af: 'Je komt niet aan vrouwen'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore