Entertainment

Mart Hoogkamer en Donnie keuren gedrag Lil Kleine af: 'Je komt niet aan vrouwen'

15 maart 2022 23:00 Aangepast: 15 maart 2022 23:24
Mart Hoogkamer en rapper Donnie Beeld © ANP

Mart Hoogkamer (23) en Donnie (27) hebben zich dinsdagavond in talkshow 'Jinek' afkeurend uitgelaten over het gedrag van Lil Kleine (27). De rapper, die eigenlijk Jorik Scholten heet, werd vorige maand opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jamie Vaes (32).

"Ik vind dat je met je handen van een vrouw af moet blijven"

"Ik vind dat je met je handen van een vrouw af moet blijven", aldus  Mart. "Ik heb nog nooit aan een vrouw gezeten." Donnie zegt Lil Kleine te kennen. "Maar wij zijn nooit vrienden geweest. En het is wat Mart zegt. Je komt niet aan vrouwen en geweld in het algemeen is niet de oplossing."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jaimie Vaes reageert voor het eerst op mishandeling Lil Kleine: 'Enorm veel liefdesverdriet'

Lil Kleine kwam dinsdag na twee weken weer op vrije voeten. Op beelden van Shownieuws en RTL Boulevard was te zien hoe de 27-jarige rapper lachend en met een vuilniszak in de hand het cellencomplex verliet.

De rapper zou het hoofd van Jaimie tussen een autodeur hebben geklemd. Na drie nachten in de cel kwam hij aanvankelijk vrij, maar het Openbaar Ministerie ging in hoger beroep omdat er voldoende ernstige redenen waren om hem langer vast te houden. Daarop volgde een zitting bij de raadkamer, die oordeelde dat de rapper nog veertien dagen langer vast moest zitten. Die veertien dagen zijn voorbij en Lil Kleine mag de inhoudelijke behandeling van zijn strafzaak in vrijheid afwachten.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

'Als Lil Kleine hits blijft schrijven, komt hij overal mee weg'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore