Ga naar de inhoud
Entertainment

Vrouw Hans Kazàn deelt update: 'Dit houdt hij niet nog lang zo vol'

Hans Kazàn Beeld © ANP

Hans Kazàn (68) en zijn familie blijken nog steeds in grote onzekerheid te zitten over wat er momenteel met zijn gezondheid aan de hand is. Zijn vrouw Wendy laat aan RTL Boulevard weten dat de illusionist nog steeds ernstig ziek is, maar dat er in het ziekenhuis nog niks naar boven is gekomen.

"Hij is verzwakt en valt enorm af"

Omdat Hans al twee weken geen voedsel meer kan binnenhouden, is hij inmiddels opgenomen in het ziekenhuis in Marbella. Daar ondergaat hij meerdere onderzoeken, maar tot nu toe is daar niks uitgekomen. Ondertussen blijft Hans zich doodziek voelen. "Je ziet hoe ziek hij is", zo vertelt Wendy. "Hij is veel aan het braken. Dit houdt hij niet nog lang zo vol, hij is verzwakt en valt enorm af."

Hans
Lees ook:
Hans Kazàn leeft al dagenlang in 'vreselijke onzekerheid'

Uit een recente hersenscan blijkt in ieder geval dat Hans niks aan zijn hersenen heeft. Ook een kijkoperatie laat niks afwijkends zien. "Volgens de artsen kan het van alles zijn. Ze zijn er nog mee bezig. Hans is blij dat hij anoniem in het ziekenhuis kan liggen hier. Als ze hier niks kunnen vinden, dan wordt hij naar een ander ziekenhuis gebracht. Ze zouden hem nu niet snel naar huis sturen, want dan sterft hij."

Vrouw
Lees ook:
Vrouw Hans Kazàn bedankt voor medeleven: 'Overweldigend'

Volgens Wendy is het nu dus vooral afwachten. "Er is tot nu toe geen enkele verbetering, dus dat is om moedeloos van te worden." Hans zelf blijft volgens haar positief. "Hij houdt vertrouwen en hoopt snel weer aan het werk te gaan, want dat doet hij zo graag."

Hans
Lees ook:
Hans Kazàn met spoed opgenomen in ziekenhuis: 'Kan niet meer op benen staan'

Onlangs deed Hans Kàzan nog zijn verhaal in Rooijakkers Over De Vloer over zijn faillissement. Dit grijpt Hans dusdanig aan, dat hij zelfs in een depressie belandt.

De hele aflevering van Rooijakkers Over De Vloer kijk je terug bij Videoland.

Hans Kazàn doet boekje open over faillissement

02:35