Ga naar de inhoud
Entertainment

Op deze datum is de talkshow Khalid & Sophie weer op tv te zien

Khalid & Sophie Beeld © BNNVARA

Sophie Hilbrand (46) en Khalid Kasem (43) keren terug met hun talkshow 'Khalid & Sophie'. Vanaf maandag 21 maart is het programma dagelijks om 19.00 uur te zien op NPO 1.

"Het nieuwe seizoen Khalid & Sophie kan voor mij niet snel genoeg beginnen"

In de talkshow worden vanuit een nieuwe studio onderwerpen uit politiek, sport, cultuur, muziek en entertainment besproken. Het programma neemt de plek in van talkshow M, die zoals gebruikelijk een seizoensstop houdt.

Naam
lees ook:
Naam opvolger De Vooravond met Sophie Hilbrand en Khalid Kasem bekend

"Het nieuwe seizoen Khalid & Sophie kan voor mij niet snel genoeg beginnen. De dagelijkse realiteit vraagt veel van onze aandacht, tegelijkertijd zijn we naarstig op zoek naar hoopgevende en inspirerende verhalen", zegt Khalid over de start van het nieuwe seizoen.

Kritiek
lees ook:
Kritiek op Sophie Hilbrand na 'belabberd' interview met Måneskin

Sophie vult aan dat ze enorm veel zin heeft in het nieuwe programma. "De actualiteit van vandaag is natuurlijk allesbehalve vrolijk. Daar zullen we veel aandacht aan besteden. Maar waar het past zullen we ook zeker de vrolijkheid niet schuwen, omdat we - geprogrammeerd na EenVandaag en voor Het Journaal - denken dat we onze kijkers daar ook een plezier mee doen."

Renze Klamer over Khalid & Sophie: 'Niet chic om daar wat over te zeggen'

00:31