Ga naar de inhoud
Entertainment

Mila Kunis: 'Het voelt alsof een deel van mijn hart eruit is gerukt'

Mila Kunis Beeld © ANP

Mila Kunis (38) zegt in een nieuw interview diep onder de indruk te zijn van Oekraïners die in hun land vechten in de oorlog tegen Rusland. De uit Oekraïne afkomstige actrice vindt het 'inspirerend' om te zien hoe ze zich met alles wat ze hebben verdedigen tegen de Russen.

"Ze vechten met hun eigen geïmproviseerde wapens, het is inspirerend"

In gesprek met Maria Shriver voor haar YouTubeserie #ConversationsAboveTheNoise vertelt Mila dat Oekraïners 's nachts in schuilkelders slapen en overdag 'met alles wat ze kunnen vinden om zichzelf mee te beschermen' de stad in gaan om aan het werk te gaan. "Ik ben niet aangenaam verrast, maar ik ben vol ontzag voor deze groep mensen. Ze vechten met hun eigen geïmproviseerde wapens, het is inspirerend."

Mila
lees ook:
Mila Kunis en Ashton Kutcher hebben 18 miljoen dollar opgehaald

Sinds de inval van Rusland in Oekraïne op 24 februari is 'alles veranderd' voor de actrice, die stelt dat ze het gevoel had dat 'een deel van haar hart eruit gerukt' werd. "Het was zo raar. Het neemt niet weg wie ik ben als persoon, maar het voegt gewoon een compleet nieuwe laag toe."

Het gehele interview met Mila Kunis vind je hieronder.

Mila
lees ook:
Mila Kunis en Ashton Kutcher zamelen 3 miljoen in voor Oekraïne

De actie die Mila Kunis en Ashton Kutcher hebben opgezet voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne was enorm succesvol. Ze hebben maar liefst 20 miljoen dollar opgehaald. Lees er hier alles over.