Entertainment

'Spice Girls in gesprek over optreden op Glastonbury'

13 maart 2022 09:42 Aangepast: 13 maart 2022 12:51
Spice Girls Beeld © ANP

De Spice Girls zijn weer in gesprek over een nieuwe reeks optredens. Tabloid 'The Sun' meldt op basis van een ingewijde dat de groep voor volgend jaar een wereldtournee plant, met als grote afsluiter een optreden op het Glastonbury Festival.

Dat laatste zou betekenen dat ook Victoria Beckham, die al jaren niet met de groep heeft opgetreden, weer van de partij is. Volgens Mel C heeft Beckham in het verleden meerdere keren aangegeven dat Posh Spice heel graag op Glastonbury zou willen staan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Spice Girls bij concert 70-jarige regeringsjubileum Queen'

The Sun meldde eerder dat de meidengroep was gevraagd om op te treden tijdens het concert ter ere van het 70-jarige regeringsjubileum van koningin Elizabeth. Maar volgens de ingewijde hebben de Spice Girls besloten dat niet te doen. Er zou te weinig tijd zijn voor een goede voorbereiding voor het optreden in juni. Volgens de bron waren met name Mel B en Emma teleurgesteld in dat besluit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Reünie Spice Girls voor koningin hangt af van Geri Horner'

De laatste keer dat de groep als volledig vijftal in actie kwam, was in 2012 tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Sindsdien waren er enkele reünieoptredens, maar telkens zonder Beckham.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore