Entertainment

Streamingdiensten in de rij voor filmrechten biografie Will Smith

12 maart 2022 13:57 Aangepast: 12 maart 2022 16:00
Will Smith Beeld © Will Smith

Streamingdiensten staan te springen om een verfilming van de biografie van acteur Will Smith (53) te maken. De verkoop van rechten zou de acteur een bedrag met zeven nullen kunnen opleveren, zo meldt de Britse tabloid 'The Sun'.

"Hij wil er zeker van zijn dat het op de juiste manier zal gebeuren en dat het niet overhaast gedaan wordt, ongeacht het geld"

In het boek WILL, dat sinds november verkrijgbaar is, vertelt de acteur over zijn jeugd, zijn persoonlijke leven en over zijn acteerwerk in onder meer de serie The Fresh Prince of Bel-Air. Een bron vertelt tegen The Sun dat Will bij het uitgeven van het boek al nadacht over een eventuele verfilming, en dat nu 'alle streamingdiensten om de rechten staan te schreeuwen'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Will Smith doodnerveus tijdens opnames Welcome to Earth

Deze populariteit zorgt er volgens de bron voor dat de acteur 'een grote som geld' kan vragen, maar dat het de acteur daar niet om gaat. "Aangezien het zo persoonlijk is, ligt het erg gevoelig voor Will. Hij wil er zeker van zijn dat het op de juiste manier zal gebeuren en dat het niet overhaast gedaan wordt, ongeacht het geld."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jada Pinkett en Will Smith hielden interventie voor zoon na gewichtsverlies

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore