Ga naar de inhoud
Entertainment

Musical Aladdin weer hervat na coronabesmettingen

Beeld © ANP

De voorstellingen van de musical 'Aladdin' kunnen zaterdag weer hervat worden. Er zijn genoeg mensen uit de cast en crew hersteld van corona, zo laat een woordvoerder van Stage Entertainment weten. 'TINA', een andere musical van Stage, gaat nog niet door. Ook 'Soldaat van Oranje' en 'Titanic' kunnen opnieuw niet gespeeld worden.

Voor TINA stonden zaterdag twee shows gepland. De volgende is zondagmiddag. Volgens de woordvoerder moet per dag worden gekeken of de show hervat kan worden.

Musical
Lees ook:
Musical Aladdin alsog geannuleerd vanwege 'te veel zieken'

De makers van Soldaat van Oranje hebben de voorstelling van zondag al geannuleerd. 'Ook de voorstelling van morgen kan helaas niet doorgaan vanwege teveel coronabesmettingen bij cast en crew', zo wordt via sociale media gedeeld. Kaarthouders krijgen persoonlijk bericht. De twee shows van Titanic in Tilburg op zaterdag en zondag zijn eveneens gecanceld.

Deze
Lees ook:
Deze fan bezoekt Soldaat van Oranje nu voor de 66ste keer

Afgelopen week kregen toevalligerwijs bijna alle grote musicals in Nederland te maken met coronabesmettingen. Behalve Aladdin, TINA, Soldaat van Oranje en Titanic gingen ook voorstellingen van 14: De musical niet door.

Bron: ANP/RTL Boulevard