Ga naar de inhoud
Entertainment

The Streamers vullen drie keer Olympisch Stadion: 'Totaal overdonderd'

The Streamers Beeld © ANP

Alle 90.000 kaarten voor de drie The Streamers-concerten in het Olympisch Stadion in Amsterdam zijn zaterdag binnen anderhalf uur uitverkocht. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

"et is fantastisch dat we dit samen met bijna 100.000 mensen kunnen gaan vieren straks"

Organisator Machiel Hofman laat weten dat het bij deze drie concerten blijft. "Deze derde show is de laatste in de reeks in het Olympisch Stadion dit jaar", zegt hij. "De vergunningen maar ook de drukke agenda’s van de bandleden maken het onmogelijk om nog meer shows toe te voegen aan de Holland Tour van The Streamers."

The
Lees ook:
The Streamers kondigen nieuw concert aan, mét publiek

Guus Meeuwis zegt als oprichter van de superformatie 'totaal overdonderd' te zijn door de grote vraag naar kaarten. "Natuurlijk hebben we stiekem wel eens gesproken over een eventuele extra show maar we moesten zojuist echt met elkaar in overleg om nog een concert mogelijk te maken. Gelukkig heeft iedereen z’n agenda vrij kunnen maken, het is fantastisch dat we dit samen met bijna 100.000 mensen kunnen gaan vieren straks."

Kijkers
Lees ook:
Kijkers The Streamers onder de indruk van gastartiesten

De kaartverkoop voor het derde concert, op 18 september, is direct begonnen. Dit concert vindt in tegenstelling tot de andere concerten niet in de avond maar in de middag plaats. Op die manier wil de band tegemoetkomen aan de grote vraag naar kaarten voor gezinnen.

The Streamers zijn terug: 'Kan niet wachten om te knallen'

01:53