Ga naar de inhoud
Entertainment

Grimes na breuk Elon Musk aan het daten met WikiLeaks-klokkenluider

Grimes Beeld © ANP

Grimes (33) is na haar relatie met Tesla-oprichter Elon Musk (50) weer aan het daten geslagen. De zangeres is sinds een tijdje samen met Chelsea Manning (34), bekend als klokkenluider bij het platform WikiLeaks.

"Het begint vrij serieus te worden. Ze wonen samen in Austin"

"Het begint vrij serieus te worden. Ze wonen samen in Austin", zegt een bron dichtbij het stel tegen entertainmentwebsite Page Six. Chelsea en Claire Boucher, zoals Grimes echt heet, hadden de afgelopen tijd regelmatig openbaar contact via Twitter.

Elon
Lees ook:
Elon Musk in geheim vader geworden van tweede kindje met Grimes

Donderdag werd bekend dat Grimes en Elon Musk in december ouders zijn geworden van hun tweede kindje. Het meisje heet Exa Dark Sideræl (roepnaam Y) en is met hulp van een draagmoeder geboren. Het andere kind van Elon en Grimes heet X Æ A-12 (roepnaam X). De ouders gingen in september vorig jaar na drie jaar uit elkaar. Ze besloten daarna hun relatie toch weer een kans te geven, maar donderdag maakte Grimes bekend dat de relatie definitief voorbij is.

'Elon
Lees ook:
'Elon Musk en vriendin Grimes uit elkaar'

Chelsea, een voormalig Amerikaanse soldaat, werd in 2010 bekend omdat ze vertrouwelijke overheidsdocumenten aan WikiLeaks had gelekt. Ze werd veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf. In 2017 besloot toenmalig president Barack Obama dat Manning vrij moest komen.