Entertainment

Acteur uit Mocro Maffia rijdt per ongeluk regisseur aan

11 maart 2022 16:21 Aangepast: 11 maart 2022 16:30
Marouane Meftah - Komtgoed in 'Mocro Maffia' Beeld © RTL/Videoland

De cast van 'Mocro Maffia' vertelt in een Q&A op YouTube over de blunders die zijn begaan op de set. Zo blijkt acteur Marouane Meftah (18), Komtgoed in de serie, een ongeluk te hebben veroorzaakt dat alles te maken had met een scooter en een regisseur.

"Ik draaide me om en zag de regisseur op de grond liggen"

Wanneer de acteurs wordt gevraagd naar de blunders die zij hebben begaan, denken ze als eerst aan de blunder van Marouane. Walid Benmbarek, Adil in de serie, vertelt hierover: "Ik heb een verhaal meegekregen over Marouane, dat hij met zijn scooter tegen Victor (de regisseur, red.) was aan gereden." Een medespeler kan zich dit nog goed herinneren en legt uit: "Ik draaide me om en zag de regisseur op de grond liggen. Marouane keek hem aan en zei: 'Ah, sorry man.' Hij had gewoon de regisseur aangereden", benadrukt hij nogmaals.

Aangezien de mannen erom kunnen lachen, lijkt het erop dat de regisseur ongedeerd is gebleven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mocro Maffia weer op longlist kanshebbers Televizier-Ring

Deze blunder was niet de enige. Acteur Ahmed Bouyaghroumni, die Havik speelt, heeft een hele rij op zijn naam staan. Een collega onthult: "Een scooter tegen het hek aan rijden, van een bankje vallen, Turkse pizza uitkotsen." Voor het kotsen had Ahmed een goede verklaring: "Ik wil het bedrijf niet noemen, maar zij weten echt niet wat Turkse pizza's zijn", legt hij uit. 

Je bekijkt de Q&A in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Iliass Ojja over Mocro Maffia: ‘Het wordt rauw en hard!’

In de wereld van Mocro Maffia blijft geen één leven gespaard. Om die reden weten de acteurs ook niet hoelang zij in de serie blijven spelen. Jamie ging langs bij acteur Iliass Ojja, Taxi in de serie. Ook rapper Ice, die Tonnano speelt, geeft zijn kijk op de serie. 

Mocro Maffia is elke vrijdag te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore