Ga naar de inhoud
Entertainment

Gaby Blaaser geeft Expeditie Robinson na Special Forces nog een kans

Gaby Blaaser Beeld © ANP

Voor Dio (33) hield donderdag het 'Robinson'-avontuur op vanwege... een zee-egel. Gaby Blaaser (35) nam het in 2016 op tegen Dio en weet als geen ander hoe het is om met én tegen hem te strijden. In de napraatshow 'Eilandpraat' vertelt ze dat het bij haar ook weer begint te kriebelen.

"Wat ik nu weet en heb meegemaakt, vooral na Special Forces: het kan niet anders dan dat ik het nu heel anders zou doen"

Hoewel Dio het programma eigenlijk nog niet had willen verlaten, geeft hij voor de Eilandraad wel aan dat hij het snapt als zijn kampgenoten hem naar huis zouden stemmen. Ook Gaby vroeg in 2016 aan haar mededeelnemers haar weg te stemmen, maar dat gebeurde niet. "Als ik er nu aan terugdenk, denk ik: supernaïef natuurlijk. Maar dat is wat daar gebeurt, het is je wereld en meer is er op dat moment niet. En als je er dan thuis op de bank naar kijkt, dan denk je: dit had je best wel kunnen bedenken... (...) Ik wilde zelf heel graag weg, maar zij dachten: dat gaat nooit niet gebeuren - waar ik ze gelijk in geef, maar ik was al zo met mijn hoofd thuis. En dan zit er nog maar één ding op en dat is zelf opgeven."

Expeditie
Lees ook:
Expeditie Robinson bruut ten einde voor All Star na hardnekkige blessure

Nu zou Gaby niet meer zo snel haar hoofd laten hangen, omdat ze de nodige ervaring heeft opgedaan in Special Forces VIPS. Als presentator Luuk Ikink haar vraagt hoe het was afgelopen als ze nu mee had gedaan, begint de influencer te lachen. "Ik denk wel anders, het kan bijna niet slechter", aldus Gaby. "Wat ik nu weet en heb meegemaakt, vooral na Special Forces: het kan niet anders dan dat ik het nu heel anders zou doen."

De productie mag haar dan ook altijd bellen. Gaby vertelt: "Expeditie Robinson 2016 is voor mij een rood kruisje. De rest van wat ik allemaal heb gedaan, heb ik goed afgerond en dit blijft altijd een naar dingetje. Ik kan daarom bijna niet anders dan volmondig 'ja' zeggen."

Expeditie
Lees ook:
Expeditie Robinson: All Stars introduceert nieuw spelelement

Hoewel Gaby besloot zelf op te stappen, werd Dio er keihard uit gestemd. "Ik had nooit gedacht dat de tegenstander die me zou uitschakelen een zee-egel zou zijn", blikt hij terug bij RTL Boulevard.

Dio vertelt hoe het nu gaat: 'In tijden niet zoveel pijn gehad'

00:59

Expeditie Robinson: All Stars is elke donderdagavond om 20.30 uur op RTL 4 te zien. Of kijk (alvast vooruit) bij Videoland.