Ga naar de inhoud
Entertainment

Vrouw Hans Kazàn bedankt voor medeleven: 'Overweldigend'

Hans Kazàn Beeld © ANP

De onderzoeken die Hans Kazàn de afgelopen dagen heeft ondergaan, hebben niets opgeleverd. Dat heeft de vrouw van de 68-jarige illusionist aan RTL Boulevard laten weten. Hans blijft de komende dagen ter observatie in het ziekenhuis in Marbella.

"Als hij weer kan eten, knapt 'ie zo weer op"

Hans kon de afgelopen twee weken geen voedsel meer binnenhouden. Een uitgebreide scan van zijn lichaam heeft niets opgeleverd. RTL Boulevard sprak met zijn vrouw Wendy. Volgens haar zijn er gelukkig nog geen slechte resultaten, maar hebben ze ook nog geen zekerheid wat het dan wél is. De illusionist gaat vrijdag voor het eerst weer proberen te eten, de kippenbouillon van zijn vrouw. Als dat lukt, mag hij wellicht de komende dagen weer naar huis. De afgelopen dagen kreeg hij sondevoeding toegediend.

Met
Lees ook:
Met spoed opgenomen Hans Kazàn nog altijd in het ziekenhuis

Volgens Wendy is het ongelooflijk overweldigend hoe mensen met hen meeleven en stroomt haar telefoon over van de lieve berichtjes. Dat Hans voorlopig nog niet naar huis komt, valt haar zwaar. Ook vindt Wendy het moeilijk om haar man zo zwak te zien, maar soms is hij even goed bij. "Als hij weer kan eten, knapt 'ie zo weer op", blijft ze positief.

Hans
Lees ook:
Hans Kazàn blikt in tranen terug op zijn overleden dochter