Ga naar de inhoud
Entertainment

Geen schutting of erfgrens: extensions boosdoener Mr. Frank Visser

Mr. Frank Visser doet uitspraak Beeld © Mr. Frank Visser doet uitspraak 10-02-2022 SBS6

De 22-jarige Ilse uit Meppel zit al een tijdje met de handen in haar (slecht gekapte) haar. In 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' legt ze het probleem haarfijn uit: ze heeft voor honderden euro’s aan extensions gekocht waar ze maar kort van heeft kunnen genieten. Ze wil dan ook haar geld terug, maar denkt Mr. Visser daar ook zo over?

"Ik heb ergens voor betaald dat ik niet heb gekregen"

Mr. Visser is in de tweede aflevering van het seizoen onderweg naar Ilse, die voor 540 euro aan hairextensions heeft laten zetten bij het salon van Cenitha. Echter, na een paar maanden veranderde haar prachtige blonde coupe in één grote klittenbende. De kapster in kwestie, Cenitha, begrijpt er helemaal niets van. Zij zegt dat ze er alles aan gedaan heeft om Ilse een mooie hairdo te bezorgen. Volgens Cenitha moet het dan wel aan Ilse zelf liggen. Hoogste tijd dus voor Mr. Visser om dit conflict tot in de puntjes uit te zoeken.

En dat begint bij presentator Viktor Brand die verhaal gaat halen bij Ilse, die vertelt dat ze via Instagram bij Cenitha terecht is gekomen. In totaal betaalde ze 540 euro voor haar lange lokken, die het slechts twee maanden volhielden voordat ze droog werden en uitvielen. Ze wil dan ook haar geld terug, en het liefst óók nog een schadevergoeding (495 euro) voor de nieuwe extensions die ze ergens anders heeft laten zetten. "Ik ben gewoon opgelicht", doet ze haar kant van het verhaal. "Ik heb ergens voor betaald dat ik niet heb gekregen, ik wil gewoon mijn geld terug. Het is om te janken. Echt om te janken."

Grofgebekte
Lees ook:
Grofgebekte Jannie heeft bizar verzoek in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Cenitha herkent zich totaal niet in het verhaal. Volgens haar heeft ze alles volgens het boekje gedaan, maar heeft Ilse de extensions verpest door niet de juiste producten te gebruiken die ze heeft aangeraden. Inmiddels vliegen de twee elkaar nog nét niet in de haren en is het tijd voor Mr. Visser om de borstel door het conflict te halen.

Hoe
Lees ook:
Hoe gaat het met Jan en Elly na asociale burenruzie in Mr. Frank Visser?

In een kapsalon in Hilversum gaan ze de confrontatie aan. "Ik voel me genaaid dat ik 540 euro heb betaald voor een product waar ik maar heel kort van heb kunnen genieten", herhaalt Ilse weer, die ervan is overtuigd dat Cenitha geen echt haar heeft gebruikt. De expert is het daar echter niet mee eens en Mr. Visser neemt dit dan ook mee in zijn beslissing. Maar, omdat Cenitha wel onder een andere naam de extensions verkocht heeft en ze zich dus niet aan de wettelijke verplichting heeft gehouden, heeft Ilse recht op haar geld terug. Cenitha krijgt op haar beurt de oude extensions terug, maar of ze daar nu zo blij mee is...

Viktor
Lees ook:
Viktor Brand schuift emigratie plannen op de lange baan

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Kijk de aflevering van deze week hier terug.