Entertainment

Lange Frans deelt spraakmakend fragment van podcast met Peter Pannekoek

10 maart 2022 17:47 Aangepast: 10 maart 2022 18:31
Beeld © ANP

Lange Frans (41) heeft op Twitter de eerste beelden gedeeld van de podcast die hij met Peter Pannekoek (35) heeft opgenomen. De nu al veelbesproken aflevering van de podcast van de rapper verschijnt vrijdagavond om 20.00 uur, laat hij weten in het bericht.

"Ik geloof heel erg in het menselijk tekort"

In een fragment dat Lange Frans deelt, zegt hij dat 'de toon' waarop Peter zijn naam uitsprak tijdens zijn oudejaarsconference, voor hem 'een soort van buitenaards' was. In zijn oudejaarsconference omschreef Peter de artiest als 'de enige rapper bij wie je de dyslexie in de nummers terughoort'. Ook zei hij: "Als jij Lange Frans meer vertrouwt dan de arts, prima. Maar ik vind ook: In de toekomst, als je ergens last van hebt, dan ga je niet naar het ziekenhuis. Dan ga je naar dokter Lange Frans. Die niet in medicijnen gelooft, maar wel in ufo’s." Naar aanleiding van de conference ontstond er frictie tussen de twee mannen, die uitmondde in een ruzie op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Peter Pannekoek noemt gesprek met Lange Frans 'respectvol'

Peter zegt in het fragment dat 'ook hij hypocriet' is. "Ik zal ook soms in een voorstelling iets zeggen en dan later het zelf doen. Ik geloof heel erg in het menselijk tekort", aldus de cabaretier, die in de video een shirt draagt waarop 'Baas P' te lezen valt. Lange Frans vormde jarenlang een duo met Bart Zeilstra, wiens artiestennaam Baas B is.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Peter Pannekoek na bericht Lange Frans: 'Wens hem het beste'

Eerder had Peter aan het AD laten weten dat het gesprek tussen hem en Lange Frans 'verhelderend en respectvol' was. "Hij had heel veel vragen aan me. Volgens mij wordt het ook een heel lange aflevering van zijn podcast."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore