Ga naar de inhoud
Entertainment

René Froger en Donnie bedanken voor overleg over parodie

René Froger en rapper Donnie

René Froger (61) en rapper Donnie (27) hebben geen behoefte om met de partij Hart voor Den Haag van Richard de Mos (45) en Rita Verdonk (66) in gesprek te gaan over de parodie die de twee politici hebben gemaakt. De politici maakten hun eigen versie van het lied 'Bon Gepakt'. De versie van Hart voor Den Haag heette 'Ik heb De Mos' gestemd.

Wat ons betreft is het onderwerp afgesloten",

De clip werd woensdag van YouTube gehaald op verzoek van René en Donnie omdat de politieke partij de artiesten niet had gevraagd om toestemming. De partijleider van Hart voor Den Haag vroeg woensdagmiddag in een blog op de website van de partij om alsnog het verzoek voor het verwijderen van het nummer te laten vallen.

Maar hier voelen de zangers niets voor, laat hun woordvoerder donderdag desgevraagd weten. "Wat ons betreft is het onderwerp afgesloten", meldt hij.

Rapper
Lees ook:
Rapper Donnie begaat megablunder in I Can See Your Voice

Het nummer, 'Ik heb De Mos gestemd', was een van de liedjes die Hart voor Den Haag had gelanceerd vanwege de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen volgende week. Op lokale omroep Den Haag FM lanceerde de politicus het initiatief om een clip te maken bij het lied. Het filmpje werd de afgelopen weken veel gedeeld op sociale media.

Kijkers
Lees ook:
Kijkers Onmogelijke Duetten vergelijken René Froger met acrobaat Adriaan