Entertainment

Pete Davidson krijgt eigen comedyshow genaamd Bupkis

10 maart 2022 04:11 Aangepast: 10 maart 2022 07:14
Pete Davidson Beeld © ANP

Pete Davidson (28) heeft een nieuwe klus te pakken. De komiek krijgt zijn eigen comedyshow, die gemaakt zal worden door 'Saturday Night Live' producent Lorne Michaels (77). Het programma heeft vooralsnog geen zender waarop het uitgezonden gaat worden en draagt als werktitel 'Bupkis'. Lorne is druk bezig met 'shoppen' bij verschillende televisiezenders om de show te pluggen. Pete zal een fictief personage van zichzelf gaan spelen, meldt 'Deadline'.

Pete, die de afgelopen maanden voornamelijk in het nieuws kwam als de nieuwe vriend van Kim Kardashian, is niet alleen het hoofdpersonage maar schrijft zelf ook mee aan het programma.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kanye West opent opnieuw de aanval op Pete Davidson

Pete is de afgelopen weken niet te zien geweest in Saturday Night Live omdat hij bezig is met opnames voor de horror-thriller The Home. Fans vermoedden eerder dat hij zich afzijdig hield vanwege al het drama rondom zijn relatie met Kardashian en dan met name de woede van haar ex-man Kanye West. Daar lijkt de comedian zich allerminst druk om te maken: hij noemde Ye's videoclip waarin hijzelf fictief wordt ontvoerd, en zelfs levend begraven, 'hilarisch'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pete Davidson terug op Instagram na bedreigingen Ye West

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore