Entertainment

Ye haalt wéér uit naar Pete Davidson in nieuwe videoclip

10 maart 2022 03:05 Aangepast: 10 maart 2022 07:41
Kanye West Beeld © ANP

Het feit dat Pete Davidson (28) tegenwoordig dé man in het leven van Kim Kardashian (41) is, zit Kanye West (44) al maanden niet lekker. De rapper, die zijn naam onlangs officieel liet veranderen naar Ye, heeft zich al meerdere keren over hem uitgelaten via sociale media en bracht zelfs een videoclip uit waarin een cartoonversie van Pete ontvoerd en uiteindelijk zelfs levend wordt begraven. Ye liet weten dat te zien als "artistieke vrijheid". Nu gooit hij daar nog een schepje bovenop door een nieuwe clip uit te brengen, van het nummer 'Eazy', waarin Ye opnieuw uithaalt naar Pete. Dit meldt 'Billboard'.

"Laat die Pete in godsnaam zitten"

In Ye's nieuwe video zijn onder meer teksten te horen als: "God saved me from that crash, just so I can beat Pete Davidson’s ass." In de clip is een klei-versie te zien van Ye, die een trui draagt met daarop de naam 'Skete', zoals Ye zijn rivaal steevast noemt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian niet langer meer getrouwd met Kanye West

Fans reageren verdeeld op Ye's nieuwe werk. 'Laat het gaan, man. Kim wil je niet meer terug en je brengt jezelf alleen maar verder naar de afgrond op deze manier. Het is slechts een kwestie van tijd voordat zij, of Pete, een straatverbod tegen je aanvraagt wegens ernstige laster. Denk in godsnaam aan je vier kinderen, die dit uiteindelijk ook allemaal te zien en te horen krijgen,' schrijft een volger. Een ander zegt: 'Ja, je hebt zeker artistieke vrijheid en daardoor heb je ook altijd mooi werk laten zien. Je fans zullen je altijd steunen, maar dit loopt wel een beetje uit de hand. Laat die Pete in godsnaam zitten, hij is het niet waard om je druk om te maken. Denk aan je gezondheid en blijf daar vooral aan werken.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kanye West vergelijkt scheiding met corona in gedicht

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore