Ga naar de inhoud
Entertainment

‘Pamela Anderson zal Pam & Tommy nóóit gaan kijken’

Beeld © Getty Images

Je zou denken dat Pamela Anderson (54) het niet kan laten om in ieder geval een stukje van de serie 'Pam & Tommy' te gaan kijken, maar niets blijkt minder waar te zijn. Volgens een bron moet Pamela helemaal niks hebben van de serie die gaat over de sekstape van haar en Tommy Lee (59). "Ik denk niet dat ze het ooit zal gaan kijken", zo vertelt de bron aan 'Entertainment Weekly'.

"Ze zal het zelfs niet over een paar jaar gaan kijken"

Volgens de bron zit Pamela absoluut niet op de serie te wachten. "Ze zal het zelfs niet over een paar jaar gaan kijken, niet eens de trailer."

Pamela
Lees ook:
Pamela Anderson maakt debuut op Broadway

De Hulu-serie Pam & Tommy draait om de romance tussen Pamela en Tommy. De twee werden regelmatig innig gespot, maar als tijdens een inbraak hun sekstape wordt gestolen, staat hun leven op z’n kop. Pamela wordt in serie gespeeld door actrice Lily James, terwijl Tommy wordt gespeeld door Sebastian Stan. Beide acteurs hebben in interviews al laten weten dat ze tijdens de opnames van de serie contact hebben opgenomen met Pamela, maar nooit een reactie van haar hebben gekregen.

Pamela
Lees ook:
Pamela Anderson 'vertelt haar verhaal' in Netflix-documentaire

Volgens de bron klopt dit en is Pamela zelfs al jaren voordat de serie werd gemaakt gecontacteerd, maar had ze er toen geen interesse in. Toen er onlangs opnieuw contact met haar werd opgenomen tijdens de opnames, had ze nog steeds geen interesse. Tommy staat er heel anders in. "Hij snapt het gewoon niet. Hij heeft precies dezelfde mindset als destijds, namelijk dat elke vorm van publiciteit goed is."

Lily
Lees ook:
Lily James tot 5 uur in de visagie voor Pamela Anderson-transformatie

De bron noemt het bizar dat destijds door een rechtbank werd besloten dat de take geen privé-eigendom was. "Stel je eens voor dat je vandaag de dag een celebrity zou zijn en er worden naaktfoto's van je gelekt en Hollywood maakt hier vervolgens een serie over waarin alles wordt nagespeeld en omhoog gehaald. Dat zou nu nooit meer gebeuren."

Vijfde
Lees ook:
Vijfde huwelijk Pamela Anderson al na één jaar voorbij

Of Lily de rol van Pamela goed vertolkt, is iets wat de bron niet wil zeggen. "Daar zal Pamela ook nooit iets over zeggen, ongeacht wat de media Lily wil wijsmaken." Wel benadrukt de bron dat Pamela absoluut niet zo zachtmoedig is als ze in de serie wordt neergezet. "Ze is geen gekrompen viooltje en zal dat ook nooit zijn."