Entertainment

Vriend van Kim Kardashian nóg niet te zien in The Kardashians

09 maart 2022 15:20 Aangepast: 09 maart 2022 15:51
Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Comedian Pete Davidson (28), de vriend van Kim Kardashian (41), is waarschijnlijk niet te zien in de nieuwe serie van de beroemde showbizzfamilie. Volgens Kim zijn er voor het eerste seizoen van de show geen scènes met hem opgenomen.

"Ik sta ervoor open om daarover te praten en ik ga dat zeker uitleggen"

De realityster en haar vriend zijn er 'niet op tegen' als hij wel in The Kardashians voorbijkomt. "Als er iets gaande was en hij zou er zijn, dan zou hij de cameracrew niet vragen om weg te gaan", vertelt Kardashian aan Variety.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kim Kardashian niet langer meer getrouwd met Kanye West

Kijkers leren in de nieuwe serie wel hoe zij en Davidson, met wie ze sinds november samen is, elkaar hebben leren kennen. "Ik sta ervoor open om daarover te praten en ik ga dat zeker uitleggen."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Eric over The Kardashians: 'Liefdesperikelen Kim en Kayne staan centraal'

The Kardashians zal vanaf april te zien zijn bij de streamingdienst Hulu. De familie tekende daar vorig jaar na het einde van hun realityserie bij tv-zender E! een contract voor in ieder geval twee seizoenen. De Kardashians worden al sinds 2007 gevolgd door camera's.

Al 15 jaar lang kunnen we in Keeping up with de Kardashians meeleven met de meest rijke extravagante en ja, ook wel meest dramatische familie van Amerika. In het 21e seizoen is er genoeg te vertellen, want de breuken, nieuwe liefdes en de baby's vliegen je om de oren. Eric de Munck vertelt er hieronder meer over. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore