Ga naar de inhoud
Entertainment

Hans Kazàn met spoed opgenomen in ziekenhuis: 'Kan niet meer op benen staan'

Hans Kazàn Beeld © ANP

Hans Kazàn (68) kwakkelt momenteel met zijn gezondheid. Zijn vrouw Wendy vertelt aan RTL Boulevard dat hij zich al twee weken lang niet goed voelt.

"Hij eet al twee weken niet meer"

"Hij eet al twee weken niet meer", aldus Wendy. Daarbij komt dat Hans veel moet braken. Het stel hield hoop dat Hans zich vanzelf beter zou gaan voelen, maar dat bleek niet het geval. Dinsdag ging het 'echt niet meer' en is Hans naar het ziekenhuis in zijn woonplaats Marbella gebracht.

Hans
lees ook:
Hans Kazàn euforisch na uitblinkerslunch: 'Veel kleine hapjes'

"Daar is hij direct met spoed opgenomen en aan het infuus gelegd", vertelt zijn vrouw. "Hij heeft eigenlijk nooit wat, maar hij kan echt geen minuut meer op zijn benen staan." Dat heeft als gevolg dat de goochelaar al zijn shows af heeft moeten zeggen, waar hij van baalt. De doktoren zijn nu aan het onderzoeken wat de achterliggende reden achter de slechte gezondheid van Hans kan zijn. "Ze zeggen nog niets over wat het eventueel kan zijn."

Ruim veertig jaar geleden verloor Hans zijn dochter Maaike, die toen op 3-jarige leeftijd overleed. In de video hieronder vertelt hij over deze donkere periode.

Vrouw
lees ook:
Vrouw Hans Kazàn vond zijn operatie spannend: 'Doen alles samen'

Hans Kazàn openhartig over overlijden van dochtertje Maaike

02:43