Entertainment

Lone van Roosendaal bedankt alle GTST-fans: 'Billy de Palma is nu voorgoed weg'

09 maart 2022 11:15
Lone van Roosendaal Beeld © ANP

Het is over en uit: Lone van Roosendaal (52) - beter bekend als Billy de Palma in 'Goede tijden, Slechte Tijden' - heeft voorgoed het Meerdijk-hoofdstuk afgesloten. Op social media neemt ze op toepasselijke wijze afscheid en bedankt ze de fans én crew van het programma.

"Dank aan alle trouwe kijkers!"

De comeback van Lone in Goede Tijden, Slechte Tijden is, zoals we van haar gewend zijn, van korte duur. Lone maakt al jaren deel uit van de cast van GTST, maar haar laatste exit leek definitief. Totdat ze ineens in november 2021 terugkeerde. Toen liet Billy de Palma haar gezicht opnieuw zien in het soapdorp om nu, slechts enkele maanden later, haar koffers alweer te pakken.

Toch lijkt het erop dat ze nu voorgoed het programma achter zich laat. Op Instagram deelt Lone een afscheidsvideo. 'Billy de Palma has left the building en dit keer voorgoed. Dank aan alle trouwe kijkers! En grote dank aan alle lieverds van GTST voor de fijne tijd', schrijft ze erbij.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Lone van Roosendaal neemt wéér afscheid van GTST

Fans reageren teleurgesteld op haar vertrek. 'Vind het wel jammer, je bent een topactrice', schrijft iemand. 'Heel jammer, want je was echt een aanwinst voor de serie’, reageert een ander. Toch is iemand ook sceptisch over haar 'definitieve’ vertrek: 'Jaja, dit keer voorgoed?'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Voormalig GTST-acteur Louis Talpe verwelkomt tweede zoon

Haar vorige afscheid was tijdens de zomercliff van 2021. Toen sloeg ze op de vlucht, nadat ze Ludo's assistent Leon om het leven bracht. Afgelopen najaar, toen ze dacht dat de kust veilig was, keerde Billy terug:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore