Entertainment

Johnny voelt Linda's pijn: 'Jeroen heeft bom onder alles gelegd'

08 maart 2022 11:11 Aangepast: 08 maart 2022 14:13
Beeld © ANP

Johnny de Mol (43) steekt in de podcast '30 Minuten Rauw' van Ruud de Wild (52) zijn mening over Jeroen Rietbergen (50) niet onder stoelen of banken. De presentator vertelt onder meer dat hij zich de pijn van zijn tante Linda (57) erg aantrekt en van mening is dat Jeroen het flink heeft verpest bij iedereen.

"Er zijn echt heel veel mensen die hier gewoon last van hebben"

Als Ruud hem vraagt of hij schaamt voelt rondom de hele situatie, vertelt Johnny dat hij dit zeker voelt, maar dat dat vooral bij Linda speelt. "Als je denkt wat Jeroen allemaal heeft gedaan, als je dat allemaal zo uitdoktert, dan voelt Linda daar heel veel schaamte. Ik voel die pijn." Volgens Johnny spelen er veel verschillende dingen mee. "Dan is 'ie ook nog de zwager van John de Mol op een plek waar veiligheid gegarandeerd zou moeten zijn. Je denkt gewoon 'tja, tering.'"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rob slaat terug na 'totale meltdown' Linda de Mol: 'Zak er lekker in!'

Toch leeft hij vooral mee met zijn tante. "Het grootste verdriet dat ik voel zit 'm bij Linda. Als je alles op een rijtje zet denk je: jezus man, you fucked up. Big time."

Johnny vervolgt: "Hij heeft echt een bom gelegd onder het hele gebeuren. Dat is misschien het zakelijke geval, maar er zijn echt heel veel mensen die hier gewoon last van hebben.'"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Behandeling afkickkliniek kost Jeroen Rietbergen tienduizenden euro's

Johnny vertelt dat hij met alle slachtoffers in deze situatie meeleeft en dus ook met de ouders van Jeroen. "Ik heb ook de ouders gesproken. En zijn broer. Dat zijn gewoon hele nette mensen. Die hebben hem echt niet opgevoed van 'stuur maar vieze foto’s van je weet ik veel wat'."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny de Mol pinkt traantje weg in HLF8: 'Heel veel emoties'

De presentator kan zich best voorstellen dat Linda eventueel met de gedachte speelt om stoppen met het vak na deze hele rel. "Maar Linda is sterk. Die komt echt wel sterk terug. Maar ook zij is gewoon een slachtoffer. Er is iets gebeurd in haar leven, ze is haar man kwijt, ze heeft half Nederland op haar dak. Werd gewantrouwd, moest zich gaan verantwoorden voor iets… Maar zij is heel sterk, zij komt er wel, zij gaat zich beraden wat ze allemaal gaat doen en gelukkig heeft ze die mogelijkheid om daarvoor te kiezen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Belangrijke zin ontbrak in statement van Linda de Mol'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore