Ga naar de inhoud
Entertainment

Drake vraagt rechter om contactverbod voor dreigende stalker

Drake Beeld © Getty Images

Drake (35) maakt zich zoveel zorgen om een verwarde 'fan', dat hij de rechter heeft gevraagd om een contactverbod. De rapper wil dat de vrouw vanaf nu een kleine honderd meter van hem en zijn familie vandaan moet blijven. De vrouw zou hem al vanaf 2017 lastigvallen.

In rechtbankpapieren in handen van E! laat de advocaat van Drake weten dat het om de vrouw gaat die in 2017 werd opgepakt nadat ze had ingebroken bij de muzikant. Deze Mesha Collins klaagde de Canadees afgelopen zomer ook aan voor het megabedrag van 4 miljard dollar, omdat hij haar zwart zou hebben gemaakt op Instagram en daarbij haar privacy had geschonden. Een rechter verwierp de zaak omdat Drake nooit iets over de vrouw heeft gedeeld op social media.

Drake
Lees ook:
Drake koopt miljoenenvilla van Robbie Williams

De advocaat van Drake stelt in de documenten dat de vrouw tijdens een rechtszaak eerder dit jaar heeft toegegeven dat ze drie keer is gearresteerd omdat ze probeerde Drakes huis binnen te komen en nog eens vijf of zes keer is opgepakt voor het aanvallen van fans van de zanger, waarbij ze onder meer op hen heeft gespuugd.

Drake
Lees ook:
Drake eert overleden modeontwerper Virgil Abloh met tattoo

De muzikant vraagt nu een contactverbod aan wegens recente verontrustende mailtjes die de vrouw heeft gestuurd naar zijn advocaat. Ze zou daarbij Drake zelf, zijn vierjarige zoon en de advocaat met de dood hebben bedreigd.

Canadese
Lees ook:
Canadese rapper Drake trekt zijn nominaties voor de Grammy's in
Bron: ANP/RTL Boulevard
Meer over