Ga naar de inhoud
Entertainment

Kim-Lian voelt zich ondanks verlies WIDM tóch een winnaar

Beeld © ANP

Kim-Lian van der Meij mag dan de verliezend finalist zijn van het 22ste seizoen van 'Wie is de Mol?', maar zo voelt zich ze zich niet. De actrice liet zaterdag na afloop van de live-finale weten aan het ANP dat ze zich een winnaar voelt.

"Er is in dit programma geen ruimte voor spijt"

"Geen moment voel ik me een verliezer", vertelt Kim-Lian opgewekt. "Ik voel me een winnaar omdat ik dit tot het einde heb mogen meemaken. Dat meen ik serieus. Toen we in Albanië stonden en wisten dat wij drieën in de finale zouden staan, keken we elkaar aan met een blik van: dit kan niet meer fout gaan."

Winnares
Lees ook:
Winnares Fresia doneert deel prijzengeld WIDM aan Oekraïne

Tijdens de live-uitzending bleek dat zowel Kim-Lian als medefinalist Fresia Cousiño Arias evenveel vragen goed hadden beantwoord, maar dat Fresia net even sneller was en dus de winnaar werd van het 22e seizoen. "Ik had wat meer tijd genomen voor die laatste test", legt Kim-Lian uit. "En daar heb ik geen spijt van. Er is in dit programma geen ruimte voor spijt. Ik probeer mensen wel eens uit te leggen wat het is om mee te doen aan Wie is de Mol?, maar ik kan er eigenlijk geen woorden voor vinden. Alles wat je zegt doet de ervaring teniet."

WIDM
Lees ook:
WIDM ontmaskert de Mol en kroont de winnaar van seizoen 22

Kim-Lian en Fresia ontmaskerden dit seizoen acteur Everon Jackson Hooi als De Mol. Fresia won daarmee 8065 euro, de laagste prijzenpot in de geschiedenis van het programma.

Iedereen
Lees ook:
Iedereen verdenkt Kim-Lian in WIDM vanwege deze hints