Ga naar de inhoud
Entertainment

Hoe gaat het met Jan en Elly na asociale burenruzie in Mr. Frank Visser?

Jan en Elly in Mr. Frank Visser Beeld © Talpa

De 'explosieve situatie' in een seniorencomplex in Helmond houdt de gemoederen nog altijd bezig. Nadat Jan en Elly de zaak onder de aandacht van 'Mr. Frank Visser' brachten, is het de vraag hoe het nu met hen gaat. Worden ze nog steeds geterroriseerd door hun buurman Peter?

"De opnames vonden in december plaats, maar die man woont er nog altijd"

Viktor Brand ging in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen naar Helmond, waar Jan en Elly de wanhoop nabij zijn. Sinds ze een jaar geleden zijn verhuisd naar Residentie Brouwhorst wordt hun woongenot flink verpest door hun buurman Peter. Hij zou namelijk intimideren, dreigen en schelden. En daar zijn Jan en Elly inmiddels helemaal klaar mee. Ze eisen dan ook dat hun buurman vertrekt. Dát krijgen ze niet voor elkaar bij Mr. Visser, wel legt hij 'spelregels' op om weer rust in de tent te krijgen.

Maar is dat gelukt? Een verslaggever van het Eindhovens Dagblad ging bij Jan en Elly langs.

'Explosieve'
Lees ook:
'Explosieve' burenruzie in Mr. Frank Visser escaleert volledig

Het goede nieuws is dat het sinds de opnames afgelopen december rustiger is geworden in het complex. Het slechte nieuws is dat Peter, van wie de buurtjes willen dat hij zo snel mogelijk vertrekt, er nog altijd woont. "We hebben het op deze manier geprobeerd. De opnames vonden in december plaats, maar die man woont er nog altijd. Drie partijen hebben nu Woonpartners gedagvaard, de corporatie moet dat stel gaan uitzetten."

Ze hopen dat de corporatie snel actie onderneemt, want anders 'gaat het echt een keer fout'. Er wordt nu via de rechtbank een poging gedaan om de uitzetting af te dwingen. 

Meer over de asociale burenruzie zie je in onderstaande video.

Vader
Lees ook:
Vader en dochter uit Mr. Frank Visser moeten buren €27.650 betalen

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Kijk de aflevering van deze week hier terug.