Ga naar de inhoud
Entertainment

Soundos El Ahmadi trots op Netflix-succes

Beeld © ANP

'Meskina', de comedy van Soundos El Ahmadi (40), is uit op Netflix. Na acht jaar werken aan de bioscoopfilm is de film nu wereldwijd te bewonderen. Als de kroon op het werk is 'Meskina' nu zelfs trending op de streamingdienst.

"Hard werken en doorzetten loont"

Niet gek dat de comedian supertrots is. Via social media bedankt Soundos iedereen voor de 'lieve berichten'. 'Hard werken en doorzetten loont', concludeert ze. 'Voor al mijn Vlaamse vrienden: even geduld! Meskina komt ook bij jullie op Netflix maar in verband met rechten moeten jullie even wachten ok? Ik hou jullie op de hoogte.'

De
Lees ook:
De film Meskina vanaf vandaag te zien op Netflix

Meskina gaat over Leyla, gespeeld door Maryam Hassouni, onder andere bekend van haar rol in Dunya & Desie. Leyla heeft in de film geen kind, geen relatie en ook geen duidelijk carrièrepad en wordt daardoor gezien als een meskina, wat 'zieligerd' betekent in het Marokkaans. In de film worden de kijkers meegenomen in de zoektocht naar haar eigen identiteit. 

De film kent veel bekende gezichten, onder wie Najib Amhali, Soundos El Ahmadi zelf, Bilal Wahib en Nasrdin Dchar. Naast alle drama en humor wordt er in de film veel aandacht besteed aan muziek. Zo zien we ook zangeres Numidia in de film.

Soundos
Lees ook:
Soundos geeft vrouw van kleur een podium in comedy Meskina

Bilal Wahib was de grote afwezige bij de filmpremière. Na Bilals livestreamincident van vorig jaar - waarbij hij een minderjarige jongen vroeg tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien - zou de première van Meskina weer zijn eerste uitstapje zijn.

Bilal Wahib grote afwezige bij première Meskina

02:58