Entertainment

Peter Pannekoek noemt gesprek met Lange Frans 'respectvol'

04 maart 2022 19:33 Aangepast: 04 maart 2022 20:04
Peter Pannekoek Beeld © ANP

Peter Pannekoek (35) en Lange Frans (41) hebben een "verhelderend en respectvol" gesprek gevoerd over de opmerkingen die de cabaretier in zijn oudejaarsconference over de rapper maakte. Dat zegt Peter tegen het AD. Ook spraken de twee over hun verschillen van inzicht omtrent de coronacrisis. Het gesprek is binnenkort terug te luisteren in de podcast van Lange Frans.

"Het was een vriendelijk gesprek"

"Het was een vriendelijk gesprek", aldus Peter. "Waarvan je hoopt dat meer mensen die verschillend tegen zaken aankijken dat zo voeren. Hij had heel veel vragen aan me. Volgens mij wordt het ook een heel lange aflevering van zijn podcast."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Peter Pannekoek en Youp allebei ruim 4 miljoen kijkers

Er ontstond frictie tussen de twee mannen naar aanleiding van de oudejaarsconference van Pannekoek, waarin hij Lange Frans omschreef als "de enige rapper bij wie je de dyslexie in de nummers terughoort". Ook zei hij: "Als jij Lange Frans meer vertrouwt dan de arts, prima. Maar ik vind ook: In de toekomst, als je ergens last van hebt, dan ga je niet naar het ziekenhuis. Dan ga je naar dokter Lange Frans. Die niet in medicijnen gelooft, maar wel in ufo’s."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Peter Pannekoek voegde later nog drie actuele grappen toe

Daar kon de rapper niet om lachen. Uiteindelijk mondde het uit in een ruzie tussen de twee via Twitter. Later nodigde Lange Frans de cabaretier uit om eens in zijn podcast langs te komen. Daar is Peter op ingegaan.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore