Ga naar de inhoud
Entertainment

Kim Kardashian zegt achternaam West vaarwel op socials

Kanye West en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

De scheiding van Kim Kardashian (41) en Kanye West (44) is nu ook op sociale media definitief. De realityster heeft een paar dagen nadat de rechter bepaalde dat zij weer officieel alleenstaand is, de achternaam West verwijderd op haar accounts op Twitter en Instagram.

De naam West is nog wel terug te zien in haar parfumlijn. Die heet nog altijd KKW Fragrance, naar haar eerdere initialen. Vorig jaar kondigde Kim grote veranderingen aan bij KKW Beauty. Fans speculeerden toen dat ze de W uit haar merknaam wilde verwijderen, omdat ze ging scheiden van Kanye West. Ze liet destijds weten dat de site van haar cosmeticawerk op 1 augustus offline ging, en nog altijd is de site niet in de lucht.

Kim
Lees ook:
Kim Kardashian niet langer meer getrouwd met Kanye West

Kim vroeg de scheiding met West in februari 2021 aan. Met de uitspraak van de rechter woensdag is deze rond. Het stel was zes jaar getrouwd en heeft vier kinderen: dochters North (8) en Chicago (3) en zoons Saint (5) en Psalm (2). Inmiddels heeft de 41-jarige Kim het al een paar maanden gezellig met komiek Pete Davidson.

Kanye West opent de aanval op Pete Davidson: 'Hij is helemaal koekoek'

03:35