Ga naar de inhoud
Entertainment

Dave Roelvink heeft grootse plannen voor toekomst van zijn zoon

Dave Roelvink Beeld © ANP

Dave Roelvink (27) en zijn vriendin Jazzlyn zijn de trotse ouders van Dean. En hoewel de kleine Dean pas vier maanden oud is, heeft zijn vader al grootse plannen wat betreft zijn carrière. In zijn gloednieuwe serie 'Daddy Dave' op Discovery+ onthult Dave hoe hij de toekomst voor zich ziet.

"Dean Bam Bam Roelvink"

Terwijl Dave zijn centen verdient met het nachtleven, heeft hij voor zoontje Dean iets heel anders voor ogen. "Ik ben mijn gabber al aan het voorbereiden", vertelt hij tegen zijn vader terwijl er op televisie een MMA-vechtwedstrijd te zien is. "Dit is je zoon over een jaar of twintig", zegt hij tegen zijn vriendin Jazzlyn, die overigens niet enthousiast wordt van Dave's toekomstplannen. "Dit wordt het doel", voegt Dave stellig toe.

Dries kent zijn zoon maar al te goed en weet dat hij zal doorzetten. Hij is volgens opa Dries 'in staat om hem vanaf zijn derde of vierde jaar bokshandschoenen aan te trekken'. Als het aan Dries ligt, gaat zijn kleinzoon een andere carrière tegemoet. "Ik hoop dat hij een heel goede zanger wordt", vertelt hij. 

Vaderschap
Kijk ook:
Vaderschap zorgt voor doodsangsten bij Dave Roelvink

Dave ziet het intussen al helemaal voor zich. "We gaan lekker naar de UFC hè, pik", zegt hij terwijl de kleine Dean - misschien wel vanwege het idee - in tranen uitbarst. Dave heeft zelfs al een naam voor het geval Dean de ring in gaat: "Dean Bam Bam Roelvink. Ik denk dat dat hem moet worden."

Vanaf vandaag kun je elke week genieten van een nieuwe aflevering van de serie Daddy Dave op Discovery’s streamingdienst.

Slapeloze
Kijk ook:
Slapeloze nachten voor Dave Roelvink na komst zoontje: 'Vrij pittig'

Dean werd op 30 oktober 2021 geboren. Zijn naam is een eerbetoon aan de overleden oma van Dave. Tussen het luiers verschonen en knuffelen door mocht Frank Dane beschuit met muisjes komen eten.

Dave Roelvink zit op een blauwe wolk door Dean: 'Liefde op eerste gezicht'

03:24