Ga naar de inhoud
Entertainment

Luuk Ikink vertelt over eerste ontmoeting met zijn vrouw Simone

Luuk Ikink en zijn vrouw Simone Wijnands Beeld © ANP

Presentator Luuk Ikink (39) is alweer zeventien jaar gelukkig met Simone Wijnands. In 'Playboy' vertelt hij over de eerste ontmoeting met zijn vrouw.

"Ik wist meteen dat ik haar heel leuk vond"

De twee ontmoetten elkaar tijdens het introductieweekend van zijn opleiding journalistiek in 2001. Luuk was al snel onder de indruk van Simone, vertelt hij in Playboy. "Ik wist meteen dat ik haar heel leuk vond toen ik haar voor het eerst zag op de bonte avond van het introductieweekend." Toch duurde het nog even voordat hun liefdessprookje begon. "Ik ben altijd heel slecht geweest in een eerste move maken", legt Luuk uit. Ook hadden ze beiden een relatie. Wel raakten ze bevriend met elkaar. Pas vier jaar later, in 2005, kregen Luuk en Simone een relatie. "Toen het uit was met haar vriend en met mijn vriendin zijn we met elkaar op date gegaan naar Der Untergang", vertelt Luuk. "Toen was het raak."

Luuk
Kijk ook:
Luuk Ikink staat oog in oog met dubbelganger: 'Fantastisch!'

Toen het stel tien jaar getrouwd was, in oktober vorig jaar, blikte Luuk terug op hun huwelijksreis door Amerika. Hij schreef op Instagram: 'Vandaag precies tien jaar getrouwd met de liefde van mijn leven én allerbeste vriend! Op 4 oktober 2011 in Las Vegas en daarna een geweldige reis door Amerika! Wat een geluk!'

Luuk
Kijk ook:
Luuk Ikink is weer vader geworden

2,3 miljoen kijkers zagen afgelopen november hoe Luuk bekendmaakte dat hij de Alien was in The Masked Singer. Zijn kinderen waren razendenthousiast over zijn deelname. Hij vertelde hierover aan de desk van RTL Boulevard.

Luuk Ikink: 'M'n kinderen vonden The Masked Singer prachtig'

08:25