Entertainment

Kim Kardashian niet langer meer getrouwd met Kanye West

02 maart 2022 20:12 Aangepast: 02 maart 2022 22:11
Kim Kardashian en Kanye West Beeld © ANP

Kim Kardashian (41) heeft een langgekoesterde wens in vervulling zien gaan. Een rechter heeft bepaald dat de realityster officieel weer als alleenstaand persoon door het leven gaat en dat ze dus niet langer meer getrouwd is met Kanye West (44), meldt entertainmentwebsite 'TMZ' woensdag.

Kim was woensdag via een videoverbinding aanwezig bij de rechtszaak. Ye, zoals de rapper zich tegenwoordig noemt, was afwezig. Zijn advocaat gaf wel acte de présence en had namens zijn cliënt een aantal voorwaarden voor de scheiding.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ye dient bezwaar in tegen scheidingsaanvraag Kim Kardashian

Zo wilde Ye dat elk recht op terugbetaling van geld dat moet worden verdeeld blijft bestaan in het geval hij of Kim overlijdt. De rechter willigde dit verzoek in, maar ging niet mee in de andere twee verzoeken van de rapper. Ye wilde bijvoorbeeld ook dat Kim geen vermogen zou overdragen dat ze in beheer had.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian: 'Ik wil niets liever dan gescheiden zijn van Kanye'

Bronnen van TMZ meldden dat Ye zelf ook graag wilde dat de rechter de scheiding zou toekennen. Eerder leek het er nog op dat hij zich daartegen met hand en tand wilde verzetten. De twee zijn al een tijd uit elkaar. Kim heeft het bovendien al een paar maanden gezellig met komiek Pete Davidson, terwijl Ye begin dit jaar een kortstondige relatie had met actrice Julia Fox.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore