Ga naar de inhoud
Entertainment

Kissing Booth-actrice Joey King is verloofd: 'Gelukkigste vrouw op aarde'

Joey King Beeld © ANP

Joey King (22), bekend van de 3-delige filmreeks 'Kissing Booth', mag de rest van haar leven haar grote liefde kussen, want haar vriend heeft haar ten huwelijk gevraagd. Op Instagram deelt de actrice dit grote nieuws met haar volgers.

"Ik heb nooit geweten dat liefde zo mooi kon zijn"

Joey deelt naast een reeks aan foto's met haar lover ook een zoetsappig berichtje over haar kersverse verloofde. Ze schrijft: 'Ik heb nooit geweten dat geluk zo krachtig kon zijn dat het de lucht uit je longen haalt' en 'Ik heb nooit geweten dat liefde zo mooi kon zijn'. 

Ook vertelt de actrice dat ze op 22 februari 2022 ten huwelijk is gevraagd en Joey haar toen 'de gelukkigste vrouw ter wereld maakte'. Ondanks haar poëtische tekst op Instagram, legt ze uit dat ze meer van hem houdt 'dan een Instagram-onderschrift ooit recht zou kunnen doen'. Ze sluit haar liefdesgedicht af met de woorden: 'Voor altijd met je leven klinkt als een echte droom, dus laten we het doen.'

 

Er
Lees ook:
Er wordt weer meer dan genoeg gezoend in The Kissing Booth 3

Ook haar volgers reageren enthousiast op dit grote nieuws. Iemand schrijft: 'Zo blij voor jullie' en 'Ik vind jullie liefde voor elkaar fantastisch'. Een ander raakt geemotioneerd door het bericht en schrijft: 'Zo blij voor jullie. Mijn hart springt op van vreugde en mijn ogen tranen'. 

Wanneer de twee tortelduifjes gaan trouwen, is nog niet bekend. 

Betrapt:
Lees ook:
Betrapt: Kissing Booth 3 is al opgenomen

De actrice werd bekend met haar hoofdrol in The Kissing Booth. Inmiddels kent de film zelfs een derde deel. Bekijk hier de trailer.