Entertainment

Lone van Roosendaal neemt wéér afscheid van GTST

02 maart 2022 11:30 Aangepast: 02 maart 2022 11:42
Beeld © GTST

De comeback van Lone van Roosendaal (52) in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is van korte duur. Af en toe piept 'de bitch van Meerdijk' er even tussenuit en dat is nu weer het geval.

Let op: dit artikel is geschreven op basis van de afleveringen die al vooruit te kijken zijn bij Videoland en bevat dus mogelijk spoilers.

Lone maakt al jaren deel uit van de cast van GTST, maar haar laatste exit leek definitief. Totdat ze ineens in november 2021 terugkeerde. Toen liet Billy de Palma haar gezicht opnieuw zien in het soapdorp om nu, slechts enkele maanden later, haar koffers alweer te pakken. Haar grote liefde Richard is namelijk sinds een week op de vlucht en in de aflevering van volgende week dinsdag, die nu al te zien is bij Videoland, stapt Billy in de taxi om hem achterna te gaan. 

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Richard zet alles op alles om Billy te vinden in GTST

RTL laat weten dat Billy inderdaad afscheid heeft genomen van Meerdijk en voorlopig niet terugkeert. Daarmee staat de teller inmiddels op vier exits. Haar vorige afscheid was tijdens de zomercliff van 2021. Toen sloeg ze op de vlucht, nadat ze Ludo's assistent Leon om het leven bracht. Afgelopen najaar, toen ze dacht dat de kust veilig was, keerde Billy terug:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lone van Roosendaal blaast volgers omver met naturel look

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore