Ga naar de inhoud
Entertainment

'Rebelse' Britney Spears verklaart naaktfoto's

Zangeres Britney Spears Beeld © ANP

Een dag nadat Britney Spears een aantal naaktfoto's van zichzelf op Instagram plaatste, laat de zangeres weten waarom ze dat gedaan heeft. De 40-jarige Britney verblijft momenteel met haar verloofde Sam Asghari (28) op een privé-eiland in Frans-Polynesië en geniet daar naar eigen zeggen van haar vrije leven.

"Ik heb mijn lichaam laten zien in Frans-Polynesië als een rebel en als een vrije vrouw"

'Oké mensen, ik heb mijn lichaam laten zien in Frans-Polynesië als een rebel en als een vrije vrouw! Ik schrijf dit in hoofdletters omdat het belangrijk is en ik dit wil laten zien. Laten we het nu dan nog even over make-up hebben. Ik ben dol op make-up maar ik ben altijd heel zuinig geweest met uitgaven, zo ben ik opgevoed. Maar het liefst draag ik make-up van Chanel, al zijn er vast andere merken die goed zijn', aldus Britney.

Britney
Lees ook:
Britney Spears deelt naaktfoto's met haar fans

Fans van de zangeres zijn blij dat ze terugkomt op haar naaktfoto's. 'Persoonlijk vond ik het een beetje too much, maar als jij je hier goed bij voelt is het prima. Het gaat om jou en wij kunnen ons allemaal niet voorstellen hoe het moet zijn om dit soort dingen te kunnen doen nadat je dertien jaar onder toezicht hebt moeten leven', schrijft een fan. Een ander zegt: 'Ach, als je zo'n lijf hebt mag je het ook laten zien. Het belangrijkste is dat je er gelukkig uitziet, je ogen staan goed en dat vertelt veel over je huidige toestand.'

Minder succesvolle zus van Britney Spears voelt zich óók slachtoffer

04:48
Britney
Lees ook:
Britney Spears denkt dat voormalig manager haar probeerde om te leggen