Ga naar de inhoud
Entertainment

John de Wolf kijkt '16 kilo lichter' uit naar huwelijk met Inge

Beeld © Instagram @inge.maud

John de Wolf (59) en zijn verloofde Inge Zijdenbos (57) kunnen elkaar eindelijk het ja-woord geven. Vanwege het coronavirus, en daarbij behorende beperkingen, werd hun grote dag steeds uitgesteld. Maar nu staat niets hen meer in de weg en kan de assistent-trainer van Feyenoord zelfs zestien kilo lichter naar het altaar gaan. Zijn goede vriend en cabaretier Jochem Myjer (44) zal de twee in het echt verbinden. Dit meldt 'De Telegraaf'.

"Ik woog op mijn zwaarst ruim 113 kilo en vanmorgen stond de teller op 98"

De Rotterdamse voetbalicoon zegt 'supertrots' te zijn dat Jochem het paar gaat trouwen. "We zijn enorme fans. We hebben elkaar ooit leren kennen op het strand en er was direct een klik. In het dagelijks leven is hij precies hetzelfde als op het podium. We vroegen in eerste instantie of hij wilde optreden, maar toen kwam hij met een veel leuker plan. Jochem vertelde dat hij ook babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) is, wat betekent dat hij mensen mag trouwen. Toen waren we direct om. Gelukkiger kun je ons niet maken. Het wordt een ja-woord met een lach."

John heeft zijn trouwpak moeten laten vermaken omdat hij vele coronakilo's lichter is. "Ik ben inmiddels flink afgevallen, in totaal zestien kilo. In zes weken heb ik het voor elkaar gekregen. Ik woog op mijn zwaarst ruim 113 kilo en vanmorgen stond de teller op 98. Mijn pak moest vermaakt worden, daar ben ik wel trots op. Ik voel mij weer een stuk fitter. Niks zit meer in de weg om er binnenkort een mooi feest van te maken."

Het paar zou oorspronkelijk op 10 december trouwen, maar een week daarvoor ging de horeca op slot vanwege de lockdown. "Ja, en dat was eerder ook al eens zo, dus dat was balen. Je kijkt er enorm naar uit, maakt leuke plannen en dan gaat het niet door. Maar goed, daar moet je ook nuchter in zijn: wees blij dat je met je gezin gezond bent. Al snel hadden we drie nieuwe data, waar we nu een keuze uit hebben gemaakt. Vorige week is de muziek geboekt. En ook Jochem kan op de nieuwe dag, want anders hadden we wéér een probleem gehad."