Entertainment

Romantisch uitje Peter en Nicol valt in duigen in Massa is Kassa

01 maart 2022 21:34
Beeld © SBS6

Om even aan de drukte in Nederland te kunnen ontsnappen, verblijven Peter en Nicol een paar dagen in Spanje. Peter besluit zijn Nicol flink in de watten te leggen met een romantisch uitje, maar dat verloopt niet helemaal zoals verwacht. De twee worden constant belaagd door fans en ook de locatie van de date blijkt niet ideaal te zijn. Kijkers verkneukelen zich dan ook om het 'romantische' uitje.

Waar Peter normaal gesproken lichaamsbewegingen zoveel mogelijk probeert te vermijden, heeft hij voor zijn date met Nicol een uitzondering gemaakt. De twee hebben fietsen gehuurd om over de boulevard te kunnen rijden en onderweg ergens te kunnen picknicken. Al voordat ze uberhaupt op de fietsen kunnen stappen beginnen de problemen al. Peter is namelijk niet tevreden over het zadel op zijn fiets en ook de ontbrekende bagagedragers irriteren hem mateloos. In het Nederlands loopt hij flink te mopperen tegen de verhuurder van de fietsen, die er uiteraard maar weinig van begrijpt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Peter uit Massa is Kassa overweegt een maagverkleining

Toch stappen de twee uiteindelijk op de fiets en het duurt niet lang voordat ze hun eindbestemming hebben bereikt. Peter heeft op een drukke boulevard in Costa del Sol een bankje uitgezocht pal tegenover een overvol terras en tussen de straatverkopers in. Niet per se het meest romantische plekje, maar dat lijkt hem weinig te deren. Peter wordt namelijk aan de lopende band herkend en is helemaal in zijn element. Nicol lijkt het wat minder naar haar zin te hebben en zet al snel een flinke zonnebril op, tot grote hilariteit van de kijkers:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers Massa is Kassa getuige van pijnlijke flirtactie zoon Mark

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore